Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Да попитам по-опитните и знаещи!?!
kossis:
Искам да обърна посоката на цифрованият Лок от Тишо. Струва ми се че съм го запоил наобратно, но може и греша. Принципно ако съм обърнал някое от кабелчетата на токоизвличането или към моторчето, не знам дали има значение за посоката на движението му.
Принципно според схемата няма значение майче това.
Сравнявам го с Роковският Дизел-ВР213- пускам го като гумените бандажи са отзад на колосите, както и вентилаторите му. Върви точно надясно.
А цифрованият е наобратното. И при превключване на локовете, въртя врътката в двете крайности.
Абе разминават ми се посоките спрямо врътката на двата лока.
Принципно в упътването се казва че настройката е необходима само когато се е разстроил декодера от влага или други транспортни обстоятелства.
Това с стиропора или дюнапрена е най хубавото и евтино решение за ремонт на подобни Локове. :good:
Как разпознавате коя е кабина 1 ? :)
pach:
Обикновенно на кошовете в района на вратите към кабините има табелки или надписи с "1" или"2",
с което се означават и самите кабини. Лока ти гарантирано (щом е пипан) е с обърнати проводници
към моторчето. Размени ги и всичко ще си дойде на мястото, без да "обучаваш" дешифратора.
Щом се движи на обратно сравнение с фабрично недокоснатия, това е дефекта му.
За това ти качих в предишния пост тук, скицата по NEM-631. Ми разгледай я все пак...
Тя се отнася за аналогови локомотиви каквито са всички моделни (от DC)
преди да бъдат цифровизирани - фабрично или от притежателите им.
ПП. А конкретно "принципно според схемата" захранването на двигателя има значение.
Когато ползваш "+" и "-" , защото точно те ти определят в коя посока ще се развърти двигателчето.
kossis:
Разгледах я схемата с + и движението на дясно. Не си пренебрегнат ! :drinks:
Ако отворя пак Оранжевата двуоска, ще се самоубия ! Шанса да скъсам нещо е огромен. Едвам я затворих и половината диоди ги изгорих при поенето и после прецаках и задните стопове при затварянето му. Поради натиска на кабелите и крачетата на диодите се разместиха и прекъснаха. Та оправих ги и сега работи на 100%-и отзад и отпред има стоп/фар.
Ако обърна наопаке ВР 213 -посоките им спрямо врътката се оправят и на двата лока. Та незнам кое е правилното за ВР213 ? Дали да е с бандажа отзад или да е с бандажа отпред ?
В схемата не са споменали кое е + , оранжа или сивият към мотора. А и не са казали как да се вържат към него- от ляво или отдясно гледан едикакси.
Та ще прекодирам този лок да е наопаки ако се окаже че 213 е правилно да е с бандажните назад и вентилаторите. Отпред има повече куки по предницата. Което е видно от снимката му.
Кажи ти коя му е вярната позиция.
На Електровоза ще го погледна дали са написали 1 и 2 на кабините.
Best Ripper:
Кутия от батерия на лаптоп /нова батерия/ върши същата работа... И е без пари... Вътре има проводящ дунапрен, който отгоре на всичкото не се наелектизира. Има и проводящ целофан, който може да се ползва за съхранение на декодери и други електроники, които могат да бъдат избушени от статично електричество... Трябва само да си подберете подходяща кутия, тъй като са с много и различни размери... :hi:
stivi1504:
Здравейте!
Скоро погледнах една тема, където бяха пуснати чертежи на спирачните дискове за локомотиви BR 185 и Турус за мащаб HO.
Ето това е темата.
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,45.0.html
Въпросът ми е следният:
Някой има ли подобни чертежи за ICE 3?
Понеже в интернет нищо не намерих, и си помислих, че някой от вас може да е срещал такива.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия