Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Да попитам по-опитните и знаещи!?!
Best Ripper:
Ако не се лъжа, е хопер за баластиране. Ръси чакъла върху новите релси, след него върви машината за нивелиране и изравняване на трасето... Някакви такива стари спомени имам... :pardon:
pach:
Търся две библиотеки за WINTRACK-а.
Старата релсова система на Пико (НО) и старата релсова система на Берлинер-ТТ-Баанен.(ТТ)
Тоест за техните стари "П" профил системи от релси.
Или поне от къде мога да ги дръпна?
staff123:
--- Цитат на: pach link=topic=312.msg37433#msg37433 date=1267710661 ---Търся две библиотеки за WINTRACK-а.
Старата релсова система на Пико (НО) и старата релсова система на Берлинер-ТТ-Баанен.(ТТ)
--- Край на цитат ---
Едва ли могат да се намерят. Не че съм търсил, но предполагам. Съветът ми е да си моделираш елементите сам. Wintrack има такава функция - Create Track. А и не е чак толкова сложно. Пробвай, щото според мен ще загубиш повече време в търсене, отколкото ако си ги направиш сам.
:) :)
vlado1:
--- Цитат на: staff123 link=topic=312.msg37436#msg37436 date=1267711703 ---
--- Цитат на: pach link=topic=312.msg37433#msg37433 date=1267710661 ---Търся две библиотеки за WINTRACK-а.
--- Край на цитат ---
Едва ли могат да се намерят. Не че съм търсил, но предполагам. Съветът ми е да си моделираш елементите сам. Wintrack има такава функция - Create Track. А и не е чак толкова сложно. Пробвай, щото според мен ще загубиш повече време в търсене, отколкото ако си ги направиш сам.
:) :)
--- Край на цитат ---
За BTTB си ги има. Водят се Tillig Standard Track. Новите се водят Tillig/PILZ Modell Track
pach:
Само дето аз имам някой библиотеки и то само в НО.
Значи на Пико старата система в НО.
На БТТБ пък старата система в ТТ.
Това нямам (щото пък точно то ми трябва мамка му...)
Тоест дето ти ми казваш ги нямам при мен... :dirol:
Грешкааааааа, намерих си тези за ТТ... :blush2: тъй като съм инсталирал четири версии на WINTRACK-а абсолютно самостоятелно, сега прехвърлям от една в друга библиотеките и макросите... :blink:
Остава някъде да намеря на Пико...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия