Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Да попитам по-опитните и знаещи!?!
Nenchev:
Вайнарт са за хора, които не са чели Филип Котлър (по-точно частта "как да продаваме нещо безсмислено на безумно висока цена"") и аз точно поради тази причина съм ги сложил в черния списък. Везните накланят към Тилиг, май, май...
pavlinbg:
--- Цитат на: Nenchev link=topic=268.msg119846#msg119846 date=1602778749 ---Да задам и аз един въпрос...понеже бастисахме днес трасето и искаме да правим ново, с големи завои, по които да хвърчат TGV, Pendilino, Shiniansen и други подобни, та въпросът ми е:. кои флексове са най-добрите, с най-добър профил за скоростни влакове. Милрометакит отпадат от сега. Следващите най-добри ме интересуват. Гледах Mehano - стабилен профил, като на съвременните релси, ама нямат флексове...
--- Край на цитат ---
За какви радиуси е проектирано новото трасе?
pavlinbg:
--- Цитат на: Nenchev link=topic=268.msg119845#msg119845 date=1602777918 ---Може би, при загуба на токоснемане, пък макар и за части от секундата, поради инерцията, правотоковият двигател минава в генераторен режим - динамо - и връща напрежение. Може би, поради тази причина слагат дросел-кондензаторни филтри...
Изказвам само предположение - все пак, не съм електро инженер, а прост икономист по образование...
--- Край на цитат ---
Интересна теория, но по мое мнение това няма как да се случи в моделизма, тъй като за да премине електродвигателят в генераторен режим, върху вала му трябва да се приложи механична сила с достатъчна големина. Инерцията тук не е достатъчна.
По-скоро редовното почистване на релсите, стрелките и колелата ще свърши добра работа.
Nenchev:
--- Цитат на: pavlinbg link=topic=268.msg119854#msg119854 date=1602793750 ---За какви радиуси е проектирано новото трасе?
--- Край на цитат ---
Гоним 700-900 мм, само на места, поради формата ще има падане до 500, може би...
mitko0888:
--- Цитат на: pavlinbg link=topic=268.msg119855#msg119855 date=1602794562 ---Интересна теория, но по мое мнение това няма как да се случи в моделизма, тъй като за да премине електродвигателят в генераторен режим, върху вала му трябва да се приложи механична сила с достатъчна големина. Инерцията тук не е достатъчна.
По-скоро редовното почистване на релсите, стрелките и колелата ще свърши добра работа.
--- Край на цитат ---
При моторчетата в моделизма ВИНАГИ има противо е.д.н. Е (back-emf), поне докато се въртят, независимо колко и каква сила ги върти. Ако не се въртят и ако няма BEMF, токът през моторчето е много голям - например при U=10V и R=10 ома = 1 ампер. Ако моторчето се върти, токът за същия пример U=10 волта, ще има и E=8 волта BEMF, и ще стане (U-E)/R, т.е (10V - 8V)/10 ома = 0.2 ампера, което е нормалното за нормалните моторчета в Н0.
Като прекъсне захранването по пъпчасалите стрелки това U изчезва, а това -Е (тези -8 волта) влизат на задната лампа (защото са с минус, а предната е светила с плюса, който сега е прекъснал). Като сложиш кондензатор, както съм написал по-горе, със съпротивлението на мотора и на лампите, трябва някакво временце за да се зареди кондензатора, до тогава се надяваме това BEMF да е умряло, или да стане по-малко от нужното на диодите да светнат назад. А с кондензатора да се задържи и напрежението на лампите за напред и те да не мигат толкова. Ако не - слагаме по-голям кондензатор или по-голямо съпротивление. По-големият кондензатор е по-голям (колко съм умен ...), а по-голямото съпротивление намалява светлината в нормалното светене. За това трябва да си имаш една шепа 1, 22, 47, 100 и т.н. микрофарада и да пробваш докато ти хареса. И ако няма място за по-голям кондензатор - до сложиш и допълнително съпротивление.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия