Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на Марио Андонов

<< < (3/4) > >>

Crazyboy:
Ами задната част на макета ще е до стена плътно и от ляво също :( от дясно и отдоло ще имам място.Много се чудя дали да правя още промени  :scratch_ones_head:
мисля че ще имам още 1.5 метра ширина ! :)

zazo:
Ако наистина можеш да увеличиш ширината защо не помислиш за обикалящ макет, а не такъв върху една плоскост?

Сaprycorn:
Много рядко ми се случва да се впечатля от макет/проект за макет. Но в случая съм силно впечатлен от  малкото релси и стрелки (в положителен смисъл)!

Ако позвилиш няколко съвета и от мен

1. Не претрупвай повече от това с релси, коловози и стрелки, запази този семпъл вид на макета!

2.Увеличи колкото е възможно повече радиyсите в кривите (имаш място и възможност)

3. Премести широкия перон между втори и трети коловоз, а тесния между първи и втори!

Поздравления за проекта и успех в реализацията!

Crazyboy:
:) Радвам се че ви харесва :) За броя на релсите съм съгласен, но не бях се сетил за размяна на пероните!!! Мого ми хареса идеята, но нз как ще ги разменя.Тази вечер ще се боря с AnyRail :)Поръчах си изработката на първият модул от дърво и другата седмица си го взимам.Малко време ми остана за мислене :)

nilfe:
Така е много по-добре от първият вариант. Поздравления.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия