Апарата пътува към

новия собственик. Благодарение на spiritt1974 Живко има и карта 4GB.
писмото е на Румънски:
Stimabile domn, Dori (prognosis)
Noi suntem pasionatii de modelism feroviar din Bulgaria, membrii forumului pe care dumneavoastra il vizitati (
www.railwaypassion.com). Cum bine stiti acest forum este oportunitatea noastra de a condivide experiente si cunostinte din lumea modelismului feroviar, de a se cunoaste si de a lega prietenii.
Am ramas pozitiv impresionati de munca dumneavoastra, de calitatea acesteia si vointa de a crea modele feroviare pentru a dezvolta si promova hobby-ul nostru, indiferent de granite, distante, diferente culturale, stil de viata sau limba.
Suntem fericiti ca ati ales forumul nostru pentru aceasta.
Pentru a va multumi am decis sa va facem un mic cadou, un mic gest, un semn de multumire si recunostinta pentru contributul adus modelismului feroviar din Romania si din Bulgaria.
Cu fonduri comune ale asociatilor nostri va vom darui o videocamera.
Speram ca acest mic cadou va va incuraja ulterior, in asa fel incat in viitor vom putea lucra impreuna in favoarea minunatului nostru hobby.
Cu stima
.........................................................................................
Stimabile domn, Dori (prognosis)
Noi suntem pasionaţii de modelism feroviar din Bulgaria, membrii forumului pe care dumneavoastră îl vizitaţi (
www.railwaypassion.com). Cum bine ştiţi acest forum este oportunitatea noastră de a condivide experienţe şi cunoştinţe din lumea modelismului feroviar, de a se cunoaşte şi de a lega prietenii.
Am rămas pozitiv impresionaţi de munca dumneavoastră, de calitatea acesteia şi voinţa de a crea modele feroviare pentru a dezvolta şi promova hobby-ul nostru, indiferent de graniţe, distanţe, diferenţe culturale, stil de viaţă sau limbă.
Suntem fericiţi că aţi ales forumul nostru pentru aceasta.
Pentru a vă mulţumi am decis să vă facem un mic cadou, un mic gest, un semn de mulţumire şi recunoştinţă pentru contributul adus modelismului feroviar din România şi din Bulgaria.
Cu fonduri comune ale asociaţilor noştri vă vom dărui o videocameră.
Sperăm că acest mic cadou vă va încuraja ulterior, în aşa fel încât în viitor vom putea lucra împreună în favoarea minunatului nostru hobby.
Cu stimă
В кутията на фотоапарата са вписани имената на всички които са помогнали за това добро дело.