Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Как да подредя правилно влак в 3-та епоха с тези вагони (...)

<< < (3/11) > >>

Жоро:

--- Цитат на: 760mm link=topic=2798.msg48824#msg48824 date=1289211209 ---Ей заради тези знания ще купувам от Жоро като се върна  :good:

--- Край на цитат ---

:thank_you: :buba:

760mm:
Ами да, знанията, разказани с мерак правят хобито много по-интересно и интелектуално занимание от чистото купуване на модели и сгради ;)

Сaprycorn:
С този подвижен състав може да подредиш някаква примерна композиция във ВТОРА ЕПОХА, но не и в ТРЕТА! Както Жоро каза, лок. 05 003 е с обърната кабина само до пролетта на 1945 година, след това котелът е обърнат с комина напред и кабината назад, свалена е аеродинамичната обшивка и локомотива добива съвсем нормален стандартен вид. В този вид посреща краят на войната (краят на втора епоха).
 Колкото до вагоните, товарните Нямат място в бързият (експресният) влак, какъвто е очевидно влака, теглен от 05 003!
 Остават ти само багажния вагон, комбинирания 1/2/3 класа и накрая 3 та класа! Но всичко това е ВТОРА ЕПОХА!
По-подробно за серия 05 може да прочетеш тук:
http://www.railwaypassion.com/?cid=243&NewsId=72

ankar:
За мен,лично, темата е много интересна. Та бих искал да питам следното ( без да съм сигурен,че вече не е писано по въпроса).Как би изглеждала композиция 4-та епоха със следните вагони: два 2-ра класа, по един 1-ва, 1/2-ра, ресторант и багажен ?

pach:
багажен--> 2-ра --> 1-ва --> ресторант-->1/2-ра--> 2-ра
според мен (аз така си ги и редя + тоалетните откъм задната част, тоест коридорите да грледат към приемното здание)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия