Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Новости от MEHANO

<< < (4/6) > >>

martzaro:
Тези цени за 4 броя релси са направо символични аз купих същите комплекти от Финландия за 10 евро комплекта /4 бр. релси/ така че инвестицията си я бива. Ако някой не вярва за цените си пазя опаковките с цените на тях и касовите бончета  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

XRISTO:
А дали ще се намерят и стрелки?  ???

Der Hetzer:
Това Хиполенд ми звучи познато, май и в София имаше такъв магазин, но хич не се сещам къде е.
Някъде бях мернал да пише че верига "Пикадили" се водели нещо като представители на Механо, някой виждал ли е да се продава Механо там, понеже имат 1-2 хладилни вагона, които не са идеално лоши  ::)

Der Hetzer:

--- Цитат на: martzaro link=topic=280.msg4174#msg4174 date=1209293008 ---Тези цени за 4 броя релси са направо символични аз купих същите комплекти от Финландия за 10 евро комплекта /4 бр. релси/ така че инвестицията си я бива. Ако някой не вярва за цените си пазя опаковките с цените на тях и касовите бончета  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

--- Край на цитат ---

Ама оно и една права релса на Пико (код 100) е към два и нещо...

vania85:
Купих 4 компл. по 4 бр в к. Цената за 1 к. е 7,99 лв. Правите са 228,6 мм.! Имаше същите прави на същата цена само че по 3 бр. в к.  :o   Кривите; R 457,2 мм./ 30 градуса  ;D Значи от 12 линии става окръжност  ;)  Имаше още 2/3 прави и кръстачки 45 град. на 6 и нещо лв. Стрелки нямаше  :( http://www.hippoland.net/ Това е сайта на Хиполенд ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия