Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Софтуер за планиране?
pach:
Ще се пробвам отново!!!
Мерси!
А кракнатата версия била заредена с три библиотеки за 3D модели , ама да стигна до там...
Други някой - де го Мишо , той май работеше с таквази програма !?!?!
И Зазо знам ,че я предпочита !!!
Къде се скрихте бре :search: :search: :search:
TANO:
Най-добре става с тази програма:
"Kle4eneiredenenapodaiposlemereneirezane.bg"
Знам го от опит :yes:
pach:
--- Цитат на: TANO link=topic=282.msg23766#msg23766 date=1240561277 ---Най-добре става с тази програма:
"Kle4eneiredenenapodaiposlemereneirezane.bg"
--- Край на цитат ---
Тия компютри съвсем ме затъпиха Стояне!!!
:good: :good: :haha: :lol:
Какво ровене стана в Гугъла , докато се усетя да прочета по внимателно кво търся -"Kle4eneiredenenapodaiposlemereneirezane.bg"
:blush2: :blush2: :blush2:
А колкото до WinTrack , се оказах не толкова тъп!!!! :angry: :angry: :angry:
Тъкмо хвърлих едно око на краткото ръководство от по-горе , и реших да се пробвам !
Заредих програмата и що да видя :swoon: , под библиотеката си излезнаха всички релси , вече и с мишката мога :bb2:...
Та се оказа , че като съм заредил библиотеката за ТТ , трябва да "опресня" програмата , което стана с повторното и отваряне - вече поне това съм наясно...
Въпреки хумора на Стоянчо , очаквам помощ , щото това с "Клеченередененаподаипослемеренеирезане.бг" съм сигурен , че няма да го избягна съдейки по опита си с WinRail.
Там грешката бе от порядъка на 5/6 см които в ТТ са си още един коловоз (или по-точно липсата на място за още един).
:nono:
Та така ...
:haha: :haha: :haha:
В тоя навъсен , сив , световно безпаричен петък , Стоян ме разсмя искрено!!!
:good: :good: :good:
XRISTO:
Пламене, аз съм с Wintrack8.0 и ми е на английски.Работя само с мишката ( аз клавиатурата я ползвам само за чатене ;D).Колко е точна - не знам, но се работи лесно и за мене е по-лесна от Rail-а - с нея се мъчих известно време и се отказах. ;)
pach:
За сега , ако не беше проблема с планините във WinRail-а , WinTrack-а губи по две точки (до тук и без опит , както и ръководството под ръка...)
1.Не лепи сама релсите една за друга и е по-тромава...
2.Всеки път трябва да и указвам точно какво искам!(не е толкова интуитивна) .
Още ... за сега чертежа става по груб и неточен от другата програма , ще видим при разпечатката как ще излезне.
И още...WinRail-а го хванах за десет минути , без да знам немски и да ми трябва ръководство - много по - интуитивна е!!!
Пусто щот искам да го представя тук бъдещият ми макет и в 3D варианти , та за това е толкоз зор...
В ТТ онази полската програмка и най-готина , но пък тя няма релсите от новата система!!!
Към Христо :thank_you:
--- Цитат ---Пламене, аз съм с Wintrack8.0 и ми е на английски.Работя само с мишката ( аз клавиатурата я ползвам само за чатене ).Колко е точна - не знам, но се работи лесно и за мене е по-лесна от Rail-а - с нея се мъчих известно време и се отказах.
--- Край на цитат ---
Благодаря , ама знам как да работя с мишка - аз търся напътствия и съвети за програмата , не за мишката!!!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия