Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

За теснолинейката Септември-Добринище

<< < (9/46) > >>

liro4605:
Преди една седмица германци са идвали и 2 дена са седяли в Септември.
И на мен ми се ще някой швайцери да я вземат щото жичката ще е почти сигурна  :yes:.От друга страна пък много ще кажат че така ще и се изгуби чара.Швабите ако я вземат жичка забрави.

pach:
То добре да я вземе фирма, ама да я експлоатира, а не да я нареже и закрие.
кремиковци, Балкан, БДЖ и т.н.

Vlado:
Как ще я закрият?! Няма такова нещо - подписва се концесионен договор, в който се залагат определени задължения за концесионера. Ако става въпрос за закриване ние най-добре можем да го направим. Не ни трябва концесионер за това, а НКЖИ, която да демонтира всичко... Пу, пу... не дай си Боже!!!

staff123:
Аз израстнах във Велинград, теснолинейката винаги ми е била едно от любимите неща по тези земи. Споделям мнението на lubomir за трафика по дефилето... направо не ми се говори! Като прибавим и разни дебеловрати господа, дето се правят на автомобилисти по такива отсечеки, опасностите стават доста.

Колкото до това за какво е създадена - преди няколко години, пътувайки точно по тази линия, с един господин във влака се заговорихме точно на тази тема. По начина по който разказваше съдя, че е бил навътре в историята на теснолинейката. Според неговите думи тя е била построена основно поради друга причина. В околностите на Велинград, в една пещера, са открити залежи на уран. Дейтсвително в последствие уран се е превозвал по тази линия. В началото е превозван, забележете, в открити вагони. В последствие, поради зачестилите ракови заболявания, уранът е бил разтварян в киселина и превозван в цистерни. Химията не ми беше сила в училище, не знам дали това е възможно, просто предавам информацията, която получих от въпросния господин.
 :)

pach:
Някой знае ли точно коя фирма проявява интерес?
Щото лятото се чуваше за някаква немска фирма, която се оказа световно неизвестна и без опит в експлоатацията на железниците...та за това хората настръхнаха какво точно се готви на теснолинейката ни!!!

Пфу, пфу - три пъти през рамо, дето казва Влади!!!
Уранови мини има(ше) на друго място в Родопите.
С киселина го вадеха от землището на село Стряма - Пловдивско.
Последния строеж по теснолинейката е извършен през 1943 година.
А тогава за уран само сме подозирали (или по-точно немските ни съюзници).

Според добринишките дядовци, през 1949 година новата власт се е опитала да довърши строежа до Гоце Делчев, но дори местните комунисти на общоградското събрание са заявили, че това в тия (начални) години на народната власт е невъзможно.
От там и местната "крилата" фраза валидна и до днес:
" Влака за Гоце Делчев, ще закъснее със сто години!!!"
 ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия