Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Начални стъпки в макета на gregary

<< < (8/29) > >>

eurostar:
Грег, ето какво дават пресичанията в милиметри с релси Atlas /code 83:

При кръстосване в двете посоки може да се намали още малко междурелсието от 76 мм, но само чрез рязане с ножовка. Виж и другите производители на релси какво предлагат.

gregary:
  :hi:Благодаря Жорж,
сега имам малко свободно време,ще започна да редя релси и ще видя какво ще стане. :drinks:

eurostar:
Ето кривите стрелки на Peco. Има Electrofrog и Insulfrog. Не знам за дигитално управление кое от двете е по-добре, но аз за аналогово си купувам Insulfrog.

Peco/code83

Aнглийските стрелки на Piko са с ъгъл 15 градуса и са несъвместими с кръстачките и стрелките на Atlas. Tрябва да намерим всички възможни стрелки и да решим кои са най-добри за твоя макет.

topalov:

--- Цитат на: eurostar link=topic=2849.msg51516#msg51516 date=1293795420 ---Ето кривите стрелки на Peco. Има Electrofrog и Insulfrog. Не знам за дигитално управление кое от двете е по-добре, но аз за аналогово си купувам Insulfrog.

Peco/code83

Aнглийските стрелки на Piko са с ъгъл 15 градуса и са несъвместими с кръстачките и стрелките на Atlas. Tрябва да намерим всички възможни стрелки и да решим кои са най-добри за твоя макет.

--- Край на цитат ---

Тези в ПДФ-а с какъв радиус са?
Защо не споменавате за релсовия път на Тилиг? Тилиг Н0 елит не са никак зле, по мое виждане.

eurostar:
Мите, радиусът на кривите не е толкова важен, защото те са за източната гърловина на гарата. Проблемът е как да организираме западната гърловина. Ето какво става с Tillig-Elite:

Въпросът е има ли английски стрелки с по-малки радиуси от тези на Tillig, които изискват кръстачка от 30 градуса. Твърде много, според мен. Така междурелсието се увеличава на 84 mm. Аз не съм много наясно с възможностите в H0.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия