Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Кой интернет доставчик да избера?
mitko359:
Сега ползвам интернет на Виваком но имам проблеми (като звънне телефона интернета си забавя скоростта и от време ,на време интернета спира).Преди време дойде техник и оправи това с телефона ,но това дето интернета ту го има ,ту го няма взе да ме дразни много и реших да се допитам до вас на какъв да го сменя.
Благодаря за вниманието!!!
KRAKOMOBILA:
МЕГАЛАН.
Mixy:
И аз от пролетта съм на Megalan и за сега съм доволен. Единствените техници досега, които си сложиха калцуни преди да ми влязат в къщи и които си почистиха боклука след като свършиха.
KRAKOMOBILA:
Аз ползвам услугите на Unex и не съм ползвал Megalan, но съм чувал страхотни отзиви за тях. От никого не съм чул оплаквания към тях.
pavel75:
За Мегалан съм чувал много добри отзиви, но наскоро ги купиха МТел та незнам дали ще останат пак толкова добри.
Бих те посъветвал следното - на оферти всички са много добри, но важното е да разбереш две неща: колко често се разваля и като се развали колко бързо го оправят. Питай комшиите какви проблеми имат с техния доставчик и сам ще прецениш кой е най-подходящ.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия