Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Кой интернет доставчик да избера?

<< < (17/17)

Mixy:
А едно време, преди мнооого години (в една далечна галактика :haha:) бях ултра щастлив, когато минах от 33.6 на 56k модем. По това време, всеки с достъп до наета линия или поне ISDN на 128k си беше направо гъзар :)

Best Ripper:
7.2 MB или 7.2 Mb - уточни, ако обичаш... Първото е 8 пъти по-голямо от второто... Именно на това разчитат зарибявките на всички доставчици - навсякъде рекламират Х Mb /мегабита/, а това е едва Х/8 MB /мегабайта/...  :hi: Или казано иначе: Ако някой ви рекламира "внушителните" 20 Мb и се вържете, ще установите, че дърпате нещо отнякъде едва с реални 2,5 MB...  ;)

ankar:
Грешката е вярна, 7.2 Mb/s. Така ок ли си ?

widowmaker:

--- Цитат на: ankar link=topic=2879.msg67752#msg67752 date=1321803414 ---Нормално.Най-високата скорост на мобилен интернет към момента е 7.2 МВ в секунда download.Докато не стане поне двойна, демек пуснат 4G мрежа, такъв не си взимам.

--- Край на цитат ---
Е, аз затова ползвам 4G мрежа, но и там скоростите не са все още чак толкова убийствени.
А и на мен реално не ми трябват, не ми се налага да свалям по няколко двд-та на час...

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия