Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Кой интернет доставчик да избера?

<< < (2/17) > >>

Adrian:

Забравете за мегалан - собствениците им Мтел са много добре известни мошеници !!

НЕТ 1   :good:

mill:
Ako имате във вашето населено място - Сooolbox , http://cooolbox.bg/ -не се чудете-оптичен нет,цифрова през компютър,супер качество.От една година чакам да дойдат до нашия квартал,ама....нямам късмет :sorry:

TheJackal:
За София препоръчвам spectrum net или Корест-нет. Оптика и държат на качеството! :)

XRISTO:
Аз съм на БТК и никога не съм имал по - редовен нет.Скоростта не е кой - знае какво, но филми не тегля и не ми пука.За браузване е ок.Изчезвал ми е 4-5 пъти за две години и при рестарт на рутър - модема всичко си идва на мястото.Преди бях при разни доставчици, които се ебаваха както си искат и в събота и неделя като по правило нетът се сгъбясваше и съответно никой не можеше да бъде открит, за да оправи проблема.А на колко познати им изгърмяха компютрите от гръмотевични бури лятото...с БТК този проблем не съществува.  :good:

KRAKOMOBILA:
Как така ше им изгърмят компютрите от нета ? На мене единствено от гръмотевична буря ми се е случвало да ми изгори лан картата - и то докато кабела ми вървеше към покрива на блока... Сега всичко е под земята и не гори нищо - но не мога да си представя как през такъв кабел ще премине ток, който да може да ти изгори компютъра ?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия