Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Кой интернет доставчик да избера?

<< < (12/17) > >>

niki:
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:, на това не може да се стъпи така ли, да ти копна ли инфото за машината ми, ще трябва на колегата ти да му донесат още поне 3, и да ги направи в едно ;D.ДА не говорим и за ценовите разлики, при еднакви параметри.

evrokoma:
Ники клокнатия комп е друга бира :drinks: ако клокнат тва четириядренот твоя натолния ще му  требе водород да го охлаждат :haha:

widowmaker:

--- Цитат на: niki link=topic=2879.msg62321#msg62321 date=1309075264 --- :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:, на това не може да се стъпи така ли, да ти копна ли инфото за машината ми, ще трябва на колегата ти да му донесат още поне 3, и да ги направи в едно ;D.ДА не говорим и за ценовите разлики, при еднакви параметри.

--- Край на цитат ---

Дай да я видим де!
Тая твоя машина.
Че гледам само бакелитово пико колекционираш, пък разправяш, че машината била нам каква си.
Малко като супер наточена вила в Драгалевци, ама с каруца и магаре в гаража...
 :sarcastic:

XRISTO:
Моят е с професор I3, ATI видео с автономна памет, а рамът ми е 4 гЛиги, хардът ми е 650 - на малкият геймърската настолна машина единствено откъм карта е по - добра.  :spiteful:

Колкото до тия социални мрежи - така и не мога да разбера от година и половина какво им се кефят. Имам регистрация във фейсбуук, ама така и не мога да се трогна от глупостите, които пише там. Навлякъл съм едни приятели, на приятели приятелите и на приятелите на моите приятели - приятелите....абе, направо си е е - - - о женския родител. Шибана тъпня.  :spiteful:

widowmaker:
Е, аз за това нямам регистрация в "ass paper"-a".

Не си падам по такива супер "умни" хрумвания които ги има във въпросната социална мрежа:

В общи линии... да ме прощават регистрираните, ама Иво Сиромахов е прав - това е соц. мрежа за дебили.
Не е този начинът за контакт със себеподобни...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия