Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Кой интернет доставчик да избера?
cahdar:
Е, и на мен личният ми е лаптоп. У нас ползвам рутер на НЕТ 1 и всичко е на 6! Ето например снощи до късно работих и ползвах флашката. Около 5-6 пъти ми прекъсна за около 2-3 минути. Добре, че работата ми не беше спешна, иначе щях да закъсам. Да ти кажа честно - предпочитам сигурността, при положение, че нямам някакви пространствени преходи. ;D
cahdar:
В подкрепа на везните за кабелен оператор вижте тази оферта - много е яка, не съм виждал подобна - http://www.net1.bg/promotions. Безплатна застраховка имущество към пакет интернет и телевизия за 25 лева, а?! :yahoo:
gregary:
Ще споделя,за да не се излъже някой от вас!
В момента съм принуден да ползвам мобилен нет на Мтел,пробвах и на Виваком,а за Глобул... да не говориме,все е мЪЪЪка.
Няма отваряне на снимки,няма отваряне на линкове,за клипчета в 'тубата' нямам думи,а покритието ми е 3G.
Та... най-доброто е кабела!!!
Adrian:
Амин! :good:
ankar:
Нормално.Най-високата скорост на мобилен интернет към момента е 7.2 МВ в секунда download.Докато не стане поне двойна, демек пуснат 4G мрежа, такъв не си взимам.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия