Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Фотография
widowmaker:
--- Цитат на: niki link=topic=2919.msg61250#msg61250 date=1307446305 ---ок, сега, се върнах малко ме нямаше. ще пусна снимки, но в албума, за тука ще дойдат големички.Дори да не е лице, предмет, все едно, има светлосянка и тя го прави така, че да ,,завива ,, в пространството. за да изглежда обемно . Там където един обем свършва и се разграничава от средата има рефлекси, те там е разликата. П.П. няма нуйда от среща София- Пекин, мога да реда снимки от тук до там :lol: :lol: :lol:, не искам да споря с никой, просто си казах мнението, и последния пост завърших с това, че най важно е за какво му трябва определена снимка на човек, и какви очаквания има. Дето казва Виктор Калев- някои така му викат , други не)))). А иначе не ми е нужно никой да ми казва нещо , аз работя от времето , когато / включително и аз съм правил/ се правеха штриховите цветооделки на ръка, просто и не скромно да звучи, ясно ми е :hi:
--- Край на цитат ---
Човече, убий ме, ама нищо не ти се разбира...
Няма никаква последователност в това, което пишеш, а за препинателни знаци, начало и край на изречението изобщо не коментирам...
Че не е нужно да ти се казва каквото и да било е ясно на всички тук, (надявам се).
:)
niki:
:lol: :lol: :lol:, Ами обяснявам, -нямаше ме, и сега съм тук, , и отговарям на адаша, че ще пусна снимки, , но в албума. Следващото, е отговор, нз Адри за Пекин))), :lol: :lol:, Исках на веднъж, да не пиша няколко поста, да обхвана всички въпроси, но все тая, купон да става :lol: :drinks: :hi:
widowmaker:
Ти всъщност с какво снимаш?
Че гледам в албума ти снимките не са твърде "обемни"...
pach:
А сегааааа....хванат "на тясно"! :haha: :haha: :lol: :lol: :lol: :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry:
То се е видяло, че камерата ми ще остане само за видеоклипове, тъй като дори телефоните
вече снимки правят по-добри от нея...
та да ми кажете някакво прилично апаратче (ама много бюджетна сапунерка),
която да прави прилични снимки, в добра резолюция.
Няма да издавам фотоалбуми, но все пак с тези ми снимки до сега, си е мъка...
Какво ще ме посъветвате знаещите? :search:
(цифров разбира се - лентови имам три, ма вече не ги ...вадя от калъфите) :blush2:
niki:
Снимам с фотоапарат :lol: :lol: :lol:. В АЛБУМА СА СНИМАНИ, с малък ,,powershot,,-за всекидневна употреба, сега са просто фрагменти, като понапредна с макета, ще снимам и него и колекцията с еос-са.Сега не ми се вадят стативи, обективи и тн, - все пак тези снимки са само за проследяване на ,,работния процес. Но пак да кажа, за да не бъда разбран погрешно, предпочитам канон-защото ми харесва крайния резултат/ да не изброявам всички причини.Може би и защото съм свикнал с тази марка/Това , че на мен ми харесва, не означава, и не съм казал, че това е най- доброто. всеки си има избор/както и за епохите примерно и тн. Това е. :drinks:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия