От боклук можеш да направиш ...

айде по-голям боклук да не е, но чак пък перфектната снимка????
Говорим за качество, не за сюжет и т.н. КАЧЕСТВО НА ИЗОБРАЖЕНИЕТО.
Тоест ако апарата ти е боклук, все едно да се хванеш за косата и да се вдигнеш във въздуха.
И моля, МОЛЯ ....

темата въобще не е офтопик!!!
Първо щом има повече от трима на които им е интересно....
Второ поне още трима научат нещо...
Трето, тук може да се продължи с още въпроси...
Какъв офтопик е бре!!!!!!!!!!!!!!!!?
По други моделни форуми (включително и жепемоделистки) има цели раздели,
на тема фотографията като техническо осигуряване, курсове как се снима това , как се снима онова,
съвети за начинаещи и напреднали, защото фотографията е неразревно цяло с нашето (и не само нашето) хоби.
Как иначе ще напълним най-четената и попълвана тема в нашия форум -"Похвали се"??!!!?!!?!?

Но може би и тук трябва да направим тема със заглавия "Похвали се със своя фотоапарат"
за да стане мерене на пишки. Който не го интересува (или не е в час) да не чете тук!!!!
Но съм готов да споря със всеки който смята че темата за фотографията не е част от нашето хоби!!!
Хайде да престанем със снобарството и голата завист ..."някой имат пари за харчене".
Ми да имат, и нека този от който са ги взели да вдигне ръка и да каже - те ми откраднаха мойте пари!!!

--------------------------
Това мнение също не е офтопик - защото защитава правото на съществуване на тази тема.
Ето че не само специалистите (Дани и Сашо

) споделиха опит, но и любителите, със сапунерките.
Та да се върнем на темата...
До тук Стефан се "хвали" със своята сапунерка.
Разгледах и данните и ми лови окото въпреки (или може заради) цената.
Ми на мен по тех.данни си мисля, че ще ми стигне...само че

,
като гледам какви снимки е качил Стефан напоследък - нещо не е както трябва.
Или фотоапарата е пълен боклук (то нима се очаква нещо за 150 лв?) или
"задапаратното" устройство

трябва малко да се просвети "Що е то заснемане на модел на изскуствено осветление!?" и има ли това нещо почва в неговата глава!!!

Колкото до самсунгчето - отивам да чета, но пък не сещам Еврокома, да е качил някакви снимки тук,
за да "видя" то как работи за нашите нужди.
Други сапенурки и по-качествени апарати ще споделите ли???

ПП. Христо, по-скоро е подкрепа, защото не е офтоп...обаче бъг ми плясна половината мнение преди да съм го довършил