Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Представете модел | Review a model

Новата 118 на Пико

<< < (4/7) > >>

TANO:

--- Цитат на: Adrian link=topic=2947.msg53379#msg53379 date=1296405407 ---

Хах , бачо Стояне , пичага си ти !  Смееш да говориш неща , които са странни за другите ! Абсолютно си прав обаче ...тия песни за осветлението , за цифровото , за гсм-ският звук , за претрупаните  и ненужно усложнени макети ги пея много отдавана ! Наздраве , да си жив и здрав  :drinks:

--- Край на цитат ---
:drinks:Наздраве
Така е, но за момента цифровият фундаментализъм е взел връх пред железопътния моделизъм. ;DАма да знаеш, че все пак звука и на мен ми харесва. Но само толкоз. Е заслужава ли си на тая цена?

widowmaker:
Ами при 150 лв декодера си заслужава.
(трябва да чуеш декодер от Любо!)
Тия дни ще пусна клип с гласкастена :)

Сaprycorn:

--- Цитат на: TANO link=topic=2947.msg53382#msg53382 date=1296406223 ---

--- Цитат на: Adrian link=topic=2947.msg53379#msg53379 date=1296405407 ---

Хах , бачо Стояне , пичага си ти !  Смееш да говориш неща , които са странни за другите ! Абсолютно си прав обаче ...тия песни за осветлението , за цифровото , за гсм-ският звук , за претрупаните  и ненужно усложнени макети ги пея много отдавана ! Наздраве , да си жив и здрав  :drinks:

--- Край на цитат ---
:drinks:Наздраве
Така е, но за момента цифровият фундаментализъм е взел връх пред железопътния моделизъм. ;DАма да знаеш, че все пак звука и на мен ми харесва. Но само толкоз. Е заслужава ли си на тая цена?

--- Край на цитат ---
Цифровият фундаментализъм - велик израз :) :) :)

Adrian:

Балъшки е да се плащат тия луди пари - цените са поне 4 пъти над реалната цена - познавам човек , който работи за голяма западна фирма производител на кукли - там също ползват семпли, говорители  и слагат чипове - пряко сили е 8 евро . И това съм го казвал - няма смисъл да се купува на такива цени - по-добре да се изчака , догдина -2 цените им ще са 5 пъти по-ниски . Просто не си струва.

Да , превръща се във фундаментализъм - онзи ден слушах семпъла на 38-та - чак пък говорител да съобщава пътниците да влизат ... е на мен ми е малко нелепо !

widowmaker:
За това си слагаш звуци каквито искаш, а не да купуваш готов с нещо сипано (недоизпипано).
Има си програми за аудио обработка (саунд фордж на сони примерно), е, де, галимация е,
но пък резултатите (като качество и реализъм на звука) са много над тия, които се купуват готови.
Всичко опира до това доколко те мързи или пък ти се занимава с това.
С DCC протокола може буквално да се настрои/промени всичко по декодера, така,
че движението и звука да са максимално близки до реалността.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия