Къде пък видя в моя пост нещо за имотно състояние на Икар!??????????????

Казвам в прав текст това което пък на мен ми омръзна - Икар постоянно да се оплаква от високи цени и ниско качество!
Търся причината щото явно не му е добре така...
Същото е както за правописа, щото си имам събрани правописни шедьоври от този форум на най-големите "разбирачи" от българската граматика, но не ги пускам за да не им лъснат задниците...
Същото е така ... и омръзва за натякването на тема рИализъм, детешарство, кашонерство, витринкаджийство и т.н. и т.н.
Но това ли е най-важното в хобито? Тук не е форум на "арменския поп", и както на теб ти омръзнало някакви намеци за парично състояние (пак не разбрах това от къде изскочи???), така пък на мен ми омръзна да чета за проблемите на (тесен кръг)тоя и оня и да се мрънка,оплокво и т.н.
Дори съм си позволил да създам тема за България (трета,неизтрита и почти въстановена) с цел именно там да се пишат,само хубави неща (не че няма лоши) но влез и почети да видиш как едни и същи хора (сякаш това е мисията на животеа им) плюят налявао и надясно, мрънкайки и оплаквайки се от всичко и всички...
Струва м и се че и аз имам право да си кажа мнението, така че Евроком напразно избухва така!!!
За Икар, просто търсех причината и за това си позволих да направя тези цитати от две много известни и почитани книги.
Те не са "мойта камбанария", но това не значи че казаното в тях не е истина нали!!!