Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Проект 14.41
KRAKOMOBILA:
Вариант 2, но без табелата БДЖ отпред, само отстрани. ;)
KRAKOMOBILA:
Сега се поразрових из нета и забелязах, че на мястото на БДЖ табелката отстрани е Герб на Р България, ноо мисля, че с табела БДЖ е по-добре. Ако държиш найстина на реалистичността, напри си гербове :) Ето снимки.
Също така се забелязва, че са имали още една бяла табелка на която мисля, че пише за контактната мрежа над машината, но може и да се лъжа, ще разуча и ще пиша пак в темата. :)
Vlado:
Идеята ми е локът да бъде във вида ако сега бъде възстановен един истински, а както е видно, всички сега действащи парни локомотиви нямат такъв герб. Затова и 14.41 също няма да има.
Вече изпратих снимките на момчето, участващо във възстановяването на 14.25, тъй че скоро ще зная какво ще правят те и ако ми хареса, ще го копирам на модела. А иначе и на мен по ми харесва вида с крилото на БДЖ отстрани, но не и отпред.
KRAKOMOBILA:
Доколкото знам на 14.25 ще се слагат гербове отстрани, освен ако не са си променили решението.
П.П. на бялата табелка пише. "Внимание (със две червени светкавици отстрани) Високо напрежение в електроконтактната мрежа Опасно за живота"
Написано с черно. :)
Vlado:
Гледам крилото на БДЖ отстрани на кабината и си мисля: не е ли по-голямо от необходимото? Какво ще кажете?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия