Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Търся снимки на B вагон 2/2 класа купеен
zazo:
:good: Голямо, благодаря. :good:
IKAR:
--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=3009.msg66891#msg66891 date=1320458613 ---
--- Цитат на: zazo link=topic=3009.msg66871#msg66871 date=1320425096 ---Всъщност бъркам, но ми е такава каша във всичките записки които съм събрал, че е нормално. Има доставка на второкласни вагони от Германия през 1980 г. с номера 51 52 20 40 ???-? са. Надявам се да намеря и точните номера. Но трябва да се разбере дали са нови или втора ръка и кой тип точно са. По-всяка вероятност "typ Y", но ако са доставени нови през 1980-та, то може и да са Y/B70.
Като се замислия тия вагони може още да са в движение.
--- Край на цитат ---
Сега вече ме обърка и мен напълно! През 1980 има доставка на вагон-ресторанти и спални вагони от ГДР, но за 2-ра класа чувам за първи път. Второлкaсни вагони тип Y съм виждал през 1986 на бързия влак за Кулата- целият влак се състоеше от такива вагони, изглеждаха като чисто нови, а такава гледка не се забравя!
--- Край на цитат ---
Знам я въпросната композиция - тя си беше "зачислена" на един от бързите влакове за Кулата, които не возеха вагон за Гърция, плътно поне до лятото на 1989-та. Но аз лично съм имал и по-уникални случаи. До май 1988-а имаше еталонен бърз влак "Пирин Експрес", който се движеше само в събота и неделя. Помня, че тръгваше от София в 9.30, а обратно от Кулата в 17.20. Това беше единствения влак в това направление с вагон-ресторант. Вагоните бяха с килими....Та една събота някъде малко преди да го спрат, може би към първи май, пътувах с него - влакът го нямаше почти до последния момент преди да стане време за тръгване, дойде някакъв влак от Скъпарна, съставен от чистак нови вагони серия 74 плюс ресторант разбира се, набързо го заметоха, смениха му табелите и го засилиха към Кулата. След това такива вагони почнаха да отиват натам едва след цялостната електрификация в края на 2001-ва, защото могат да се отопляват само на ток, на пара не. Друг случай - отново същия влак в събота сутринта, пак някъде из ония години, случайно без ресторант, но съставен изцяло от зелени първокласни вагони Y-B70, току-що излезли от ревизия. Иначе тогава за Кулата почти винаги пътувахме с единствения вагон - другите ги откачваха за Петрич - гръцкия, полско производство, смесен първа/втора класа, който в почивните дни буквално пращеше по шевовете. Поне кондукторите пускаха да се сяда в първата класа, без да се заплаща добавка. Тогава за Гърция я имаше двама-трима пътуващи, я не.....Вагон 47-а серия на Кулата стъпваше много рядко.
Сaprycorn:
--- Цитат на: zazo link=topic=3009.msg66869#msg66869 date=1320424023 ---Яско, информацията която аз имам е че от самото начало вагоните са доставени в изпълнение първа класа с номера 14061 - 14075. След преномерацията номерата са както казваш ти, което е още един довод против каквото и да е преработване. Досега от източниците, които намерих нямам информация за доставка на второкласни вагони от германия от който и да е от трите типа.
--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=3009.msg55045#msg55045 date=1298904399 ---Хайде една загадка - някой знае ли защо са тези квадратни "изрезки" отстрани на вагона ? ;)
--- Край на цитат ---
Това съм го изпуснал в суматохата. Отворите са предвидени за товарене на носилки с ранени във военно време. Май повечето вагони от тоя тип са били предвидени по време на война да могат да служат като санитарни вагони.
--- Край на цитат ---
За мое най-голямо съжаление, точно това е истината- от вагоните тип "В" БДЖ е доставила само спални (1962 година) и първокласни (1963 година)! А второкласните, които приличат на тип "В" са произведени в Дряново през 1968/1969 година!
Разликите с оригиналния немски тип В са в покрива- липсват решетките и капаците, и имат дефлектори на всяко купе, и страничните врати са едноделни, отварящи се навътре, докато при немските вагони са двуделни, отварящи се навън. Снимката от първия пост е точно на дряновски вагон!
Мисля, че темата е за ключ!
pach:
Виж заглавието на темата - не е само за БДЖ!
Сaprycorn:
Съвсем нова информация излезе на бял свят относно "В" вагоните в БДЖ!
През 1963 БДЖ доставя от WAGONBAU BAUTZEN 15 броя 1/2 класа (тип "В"), 9 купета, с експлоатационни номера
14 517-14 531. През 1964 всички 15 вагона са преустроени чрез разместване на седалките. Така се получават 7 броя чиста първа класа с номера 14 061- 14 067 и 8 броя чиста 2-ра класа (но с 9 купета) с номера 24 128- 24 135! През 1967 се прави ново преустройство, при което 8-те второкласни вагона стават 1-ва класа с номера 14 068- 14 075. Така при въвеждането на новата номерация по UIC през 1968 година всичките "В" вагони са вече 1-ва класа с нови номера 51 52 19 45 001-9 до 51 52 19 45 015-9. Тези вагони са в активна експлоатация до 1982-1985 година!
Източника на тази засега най-достоверна информация се впуска и в някои любопитни подробности, като например че на вагони 011, 014 и 015 синият плюш на седалките е сменен с червен :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия