Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Трагедията с пламналия влак...
mill:
--- Цитат на: pach link=topic=305.msg8172#msg8172 date=1216712481 --- Казано е - народ който не се учи от опита на историята , скъпо заплаща глупостта си !!! :(
--- Край на цитат ---
Напълно съм съгласен с теб :(.На всичкото отгоре сме супер дебилни и ербапи.Най-често срещаната фраза в този влак е от рода на "Ба те на мень ли жъ ми каят дъе жъ пуша ва" или " Е сега жъ видите къ жъ гу изкъртъ тоя кош" .....Диваци и комлексари сме,ей това сме ние.Не може да ме убедите в друго след като замятаха камъни по новите мотриси от първия ден.Разпраха им тапицерията,чупят и т.н. Е кво,на всеки неохраняем прелез железничар с пушка ли да стои,щото пияния селски бабаит ще се прави на мъж и ще минава през спуснати бариери или светлинна сигнализация.Нямало пожарогасители- поне след случая София-Кардам съм 200% сигурен ,че е имало.Еми 4 тона пожарогасител не съм чул още да са измислили,та да стигне да изгасят цял влак.Поне в Бг знаем ,че като се обърне колата всичко се вкарва в ред,може да е за кратко ама.... Умряха 9 човека-виновни ,ок.Сега се размина без жертви -пак криви изкарват бригадата на влака,че видите ли не слезнали на перонче горките,ами направиха 10 крачки в тревата. >:(.Нямало да се качат на влак-ми ако щете се качвайте.Само че като гръмне гумата на селския автобус ,щото шефа на фирмата ги е оборудвал с 10 годишни регенерати-шанса да се спасят е много по-малък.Те по задника се бият да не с...т,повече пари за автобус ще дават-хахахах
KRAKOMOBILA:
Не мога да се съглася с pach до някъде, предпочитам нова техника пред техника на 30-35 години, най-малкото 32-ра серия са амортизирани като ходова част, да не говориме за старите вериги и салони, а още по-лошото е когато се качат всички мангали и засмърди на... В момента се доставят дезира, еми да, няма дълготрайни производства вече, защото хората по света са разбрали, че след 5-10 години експлоатация вече се амортизира и трябва да се купи ново(разбира се през тези 5-10 години, са си избили старото, спечелили са за ново и им остава за тях) и в БДЖ не е по-различно, но просто тук искат да купят нещо и то да седи с десетилетия, а парите с който трябва през тези години да се е обновил състава някой ще си ги прибере. За това предпочитам ЕМВ Дезиро пред 32-ра серия пък да найстина си прав, че 32-ра серия ще издържи повече от Дезиро, но предпочитам да се возя в нещо ново и комфортно, от колкото старо и амортизирано с опасност да се разпадне всеки момент.
pach:
--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=305.msg8175#msg8175 date=1216733046 ---Не мога да се съглася с pach до някъде, предпочитам нова техника пред техника на 30-35 години, най-малкото 32-ра серия са амортизирани като ходова част, да не говориме за старите вериги и салони, а още по-лошото е когато се качат всички мангали и засмърди на...
--- Край на цитат ---
Пълни глупости - ако се поддържат както трябва старите електрички , и движението им е супер , а салона също (особено ако се подмени интериора) .За справка вземи прочети някоя от книгите на Димитър Деянов - среден експлоатационен живот на някой локомотивни серий достига до 50 и повече години , и не са смятали разни такива , че са стари и амортизирани , просто защото са поддържани (не че тогава не е имало трудности и изцепки в ръководството и хората от подръжката , като сега) но тогава хората са държали на принципа - не изхвърляй старото щом още може да работи!!!
Какво в новите Дезира --- не ти ли смърди на мангали !?? Или преди не се возеха в електричките , и не замерваха влаковете ?? ...имаше го , но не в такива мащаби , защото и служителите на БДЖ държаха на службата си , и честа си , и на законите ...
А сега какво става - нито закони , нито чест , нито служба (с тия заплати) - всеки гледа далавера и да крадне - куче влачи рейс .
Новите Дезира ще се скапят по-бързо , освен защото новото производство не е толкова дълготрайно , а и защото парите за резервни части пак ще ги открадне някой , пък и хората ще са същите от тези дето си гледат работата през пръсти .
То си е казано - " когато в един бардак няма клиенти , не се сменят леглата , а курвите "...
Ами ние платихме за нови влакове (легла) пък хората са си същите (курвите). И се чудим защо и малкото останали професионалисти в БДЖ (в това число и машинисти) препоръчват на родата си да ползват всичко друго но не и БДЖ.Така поне не отговарят те пред близките си ако стане някакъв сакътлък...
KRAKOMOBILA:
Имам в себе си всички книги на инж. Димитър Деянов, и съм ги чел по няколко пъти. Стоманата старее, дори по тази причина 42-ра серия са ограничени на 80 km/h. 32-ра серия също са ограничени на 80, при 30/31-ва серия скоростта е 140 километра в час и редовно се движат със 130. И да не ми мирише на мангали, духа ми климатих, вози много по-плавно, тръгването е плавно, спирането също, шума е приведен до минимум, няма блъскане от автосцепки и тн и тн. Каквото и да си говориме 32-ра серия са си изпяли песента... Единствено 33-та серия може да бъде модернизирана и да остане в експлоатация поне още 10 години, но това няма да стане и последният комплект 33-та серия ще бъде спрян от експлоатация всеки момент и няма да остане нито един работоспособен влак от серията.
lok45111:
Запалването на ЕМВ 32-117/118 се дължи на лошо контактуване на КГФ в шкаф №11. По тази причина е последвало локално запалване, което бързо е обхванало кабелажа и от там се е пренесло в салона, където от силата на въздушната струя се е преобразувало в пожар, който е имал достатъчно поддържащи материали - стиропор, чамови дъски и ламперия - все неща, които горят доста добре. Освен това наличието на масло също добавя нов елемент към трагичния край на ЕМВ. Дори бързото идване на пожарната е нямало как да овладее тази своеобразна факла на колела. Все пак ЕМВ са ситуирани така, че евакуацията от тях става достатъчно бързо и не ме учудва, че жертви е нямало. Нека припомня, че по подобен начин пак от "фазан" преди 10 години горя 32-093/094, поради което целият влак бе бракуван.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия