ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Отворен диспут относно новите правила в раздел "Купува / Продава"

<< < (6/21) > >>

gts.best:
Аз правилата ги Спазвам и това личи от преработената ми тема.
Скоро ще оправя и останалите  си теми.

Поздрави и до скоро.

П.С. Правилата са за всички без изключение и стриктното им спазване зависи само и единствено от Вас  :hi:

EMPEROR:
Ако всичко актуално е само в последния пост, а отговорят няколко човека след това... за да е пак на последния пост всичко, пак ли ще се поства след това? И пак и пак и пак докато винаги е на последно място... няма много логика в това... Да се поства след всеки нов отговор, за да ти е последния отговор актуален никак не ми се връзва. Ако пък се прави веднъш на 24 часа, то до тогава може да се изпишат 2-3 страници и пак "актуалното" отива някъде в небитието...

gts.best теб даже те дадох за пример по-горе, защото спазваш стриктно промените, но не ми хареса това "аз така разбирам правилата и така ще си ги спазвам"...

evrokoma:
Има решение угодно за всички
в първият пост се публикува какво се продава дори и със снимки или линкове
ъпването на темата става чрез публикуване на нов пост като след това задължително се изтрива предходното ъпване
ето как са си решили проблема в един друг форум

от рено клуб българия

--- Цитат ---Задължения на продавача:
1.   Темата да е с ясно и точно заглавие, от което да е ясен обектът на продажбата. Забранено е пускането на обява с ГЛАВНИ букви и всякакъв вид препинателни знаци
или символи различни от необходимите за обявата.
2.   Описанието на Обекта на продажба да бъде максимално изчерпателно, със задължително посочена Цена и телефон за връзка. Крайно препоръчително е да се качат снимки (за продажба на цяла кола, снимките са задължителни).Ако се прави корекция на цената, то тя трябва да бъде направена след редактиране на първия пост, а не да се пуска нов.
3.   Продавачът се задължава да предоставя достоверна информация. В случай на липсваща или подвеждаща такава, ще бъде предупреден за корекция. При нежелание да коригира обявата, същата ще бъде изтрита.
4.   Имате право на едно обновяване ("UP") на 7 дни!. Ако след "UP"-а няма други мнения, при следващия "UP" авторът предварително трие предишния и пуска следващия.
5.   Обявата не може да бъде директен линк към друг сайт, където е пълното описание.

Задължения на купувача:
1. Купувачите могат да задават само доуточняващи въпроси.
2. Забранява се публикуването на постове по обявата без интерес за покупка и с оферта за същия артикул.

Общи положения:
1.   Всички съобщения /постове/ извън тези правила ще бъдат изтривани без предупреждение.
2.   Обява, която е пусната в разрез с правилата и не бъде коригирана от продавача в срок от 12 часа, ще бъде изтривана без предупреждение.
3.   Отговорност за сделката носят продавачът и купувачът.
4.   След осъществяването на сделката купувачът трябва да пусне пост в темата си – „Продадено“, за да може темата да бъде махната от модераторите.

--- Край на цитат ---

EMPEROR:

--- Цитат на: evrokoma link=topic=3066.msg56283#msg56283 date=1300471458 ---Има решение угодно за всички
в първият пост се публикува какво се продава дори и със снимки или линкове
ъпването на темата става чрез публикуване на нов пост като след това задължително се изтрива предходното ъпване
ето как са си решили проблема в един друг форум

от рено клуб българия

--- Край на цитат ---

Мммм да, но тук нямате право да си триете целите постове... и това го направихме по една друга причина, но това е друга тема.
Единственото горе-долу приемливо решение ми се вижда актуалните неща да са в първия и в последния пост, но това увеличава двойно работата на автора на темата. И все пак къде е смисъла да се поства още едно описание, да се трие от предпоследния "последен" пост и хронологияата на цялата тема отива на кино...

vladi123:

--- Цитат на: Adrian link=topic=3066.msg56262#msg56262 date=1300461846 ---
--- Цитат на: vladi123 link=topic=3066.msg56260#msg56260 date=1300461218 ---
--- Цитат на: EMPEROR link=topic=3066.msg56248#msg56248 date=1300453510 ---Никой не ти казва да не си "ЪП"-ваш темата, а просто промените да са само в първия пост... не виждам какво неясно има?
За снимките си го разбрал правилно.
Заради tabakoff са новите правила, макар че не съм длъжен да ти давам обяснения. Така че тенденцията само ти си я виждаш.

Когато човек иска да види в една тема със 100 продукта какво има налично и какво не, е хубаво да го има събрано на едно място, а не да се ровят 100 страници и да се гледа това го има това го няма.
Стига рева и просто чети, ама не избирателно, а наред.

--- Край на цитат ---
напълно съм съгласен с тебе за тези неща!! Зад гърба си имам доста направени форуми и само тука обявите не може да се разбере какво се продава за колко пари и тн ..

--- Край на цитат ---

Приятел , не виждам нищо конструктивно в изказването ти . Като имаш такъв опит дай предложение как да процедираме , защото явно модераторът няма идея как да организира тази тема няколко години вече ;)

--- Край на цитат ---
Не се опитвам да убидим никой нито да се бъркам нито се правим на интересен просто сси изказвам мнението както ти си разбираш от влакчета и тн. аз с това се занимавам отдавна :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия