ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Отворен диспут относно новите правила в раздел "Купува / Продава"
EMPEROR:
Това, което ми хрумва на момента е следното.
В първи пост седят всички артикули. При добавяне на нов артиклул, променяте информацията в първи пост, а в последен пишете само какво е добавено, но актуалния списък седи най-отпред (първи пост). Съответно, ако правите намаление на цената или променяте бройката на дадения артикул, в последния пост пишете самата промяна и тя се отразява в първи пост отново.
Пример:
Пост 1:
Пордавам:
-1. 1х ххххх - снимка - цена хххх
-2. 2х ххххх - снимка - цена хххх
-3. 1х ххххх - снимка - цена хххх
-4. 5х ххххх - снимка - цена хххх
-5. 1х ххххх - снимка - цена хххх
-6. 1х ххххх - снимка - цена хххх
Пост 2:
Ъп
Пост 3:
-добавям в продажба ххх - цена (отразявате в първи пост с ххх - снимка - цена ххх)
Пост 4:
Ъп
Пост 5:
-добавям още 5 броя вагони от позиция 1 (отразявате и в първи пост)
И т.н.
n_sirakov:
Принципно когато си търсех някои работи първото нещо което поглеждах като вляза беше раздела ,,продава,, и за това поне според мен не е нужно да се ъпва ежедневно :drinks:
vladi123:
Продадените неща може да се изтриват щом са продадени няма смисъл да седът повече в обявата :)
n_sirakov:
--- Цитат на: EMPEROR link=topic=3066.msg56286#msg56286 date=1300472278 ---Това, което ми хрумва на момента е следното.
В първи пост седят всички артикули. При добавяне на нов артиклул, променяте информацията в първи пост, а в последен пишете само какво е добавено, но актуалния списък седи най-отпред (първи пост). Съответно, ако правите намаление на цената или променяте бройката на дадения артикул, в последния пост пишете самата промяна и тя се отразява в първи пост отново.
Пример:
Пост 1:
Пордавам:
-1. 1х ххххх - снимка - цена хххх
-2. 2х ххххх - снимка - цена хххх
-3. 1х ххххх - снимка - цена хххх
-4. 5х ххххх - снимка - цена хххх
-5. 1х ххххх - снимка - цена хххх
-6. 1х ххххх - снимка - цена хххх
Пост 2:
Ъп
Пост 3:
-добавям в продажба ххх - цена (отразявате в първи пост с ххх - снимка - цена ххх)
Пост 4:
Ъп
Пост 5:
-добавям още 5 броя вагони от позиция 1 (отразявате и в първи пост)
И т.н.
--- Край на цитат ---
еде сега махнах снимките :sarcastic:
XRISTO:
Аз съм против ежедневният "ъп".Това означава, че всеки , който продава нещо ще ъпва, че темата му да не изпадне от първа страница.Знаете ли какво би означавало това?! Повечето тук продаваме по нещо и форумът би заприличал единствено на една безкрайна продавачница, баси.Да не говорим, че продажбите в ТТ и N не ме касаят и самата структура на форума ме принуждава да ги отварям и затварям, че да не ми излизат като непрочетени публикации.Аз ще го преглътна това, няма кой - знае колко продавачи на ТТ или N артикули, но един TT или N съборумец се издразва невероятно предполагам, защото му се налага да отвори 5-6 ъпнати теми в НО всеки ден. Ами ако се удвоят? Утроят? Гадничко. :yes:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия