ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Отворен диспут относно новите правила в раздел "Купува / Продава"

<< < (8/21) > >>

EMPEROR:

--- Цитат на: vladi123 link=topic=3066.msg56288#msg56288 date=1300473246 ---Продадените неща може да се изтриват щом са продадени няма смисъл да седът повече в обявата :)

--- Край на цитат ---

Ако даден артикул остане дори след продажбата си, това би помогнало за:
- намирането на форума от нерегистриран потребител
- движение на цената на даден продукт
- статистика колко често/рядко се среща в продажба
- ориентировка текущата стойност на артикула
и т.н.
За сега за повече плюсовете, от колкото минусите...

--- Цитат на: XRISTO link=topic=3066.msg56290#msg56290 date=1300473510 ---Аз съм против ежедневният "ъп".Това означава, че всеки , който продава нещо ще ъпва, че темата му да не изпадне от първа страница.Знаете ли какво би означавало това?! Повечето тук продаваме по нещо и форумът би заприличал единствено на една безкрайна продавачница, баси.Да не говорим, че продажбите в ТТ и N не ме касаят и самата структура на форума ме принуждава да ги отварям и затварям, че да не ми излизат като непрочетени публикации.Аз ще го преглътна това, няма кой - знае колко продавачи на ТТ  или N артикули, но един TT или N съборумец се издразва невероятно предполагам, защото му се налага да отвори 5-6 ъпнати теми в НО всеки ден. Ами ако  се удвоят? Утроят? Гадничко.  :yes:

--- Край на цитат ---

Точно така, а и плюс това съм забелязал, че ако не съм си "ъпнал" тема 2 седмици, в най-лошия случай отива едва на втора страница...

Жоро:

--- Цитат на: EMPEROR link=topic=3066.msg56286#msg56286 date=1300472278 ---Това, което ми хрумва на момента е следното.
В първи пост седят всички артикули. ....
--- Край на цитат ---

Мисля, че това е добро решение. Само да предложа, за да не станат много страници с ъпване, от време на време модераторите да оставят само първия пост с артикулите и най-много следващата страница с ъповете. Или да изтрият и нея. Така ще остане само първата страница с информация за това, какво се предлага. :buba:

gts.best:
Отклоняваме се от основното--->Олекотяване на темите---->без излишни снимки, без излишни статистики, заявки само и единствено на ЛС,  а не превръщане на темата в чат......

XRISTO:
Значи темата би могла да бъде като заключена за други, освен за автора и, е и за модераторите, естествено.Всички пазарлъци и лакардии на лична или имейл, GSM и др. :hi:

vladi123:

--- Цитат на: EMPEROR link=topic=3066.msg56291#msg56291 date=1300473565 ---
--- Цитат на: vladi123 link=topic=3066.msg56288#msg56288 date=1300473246 ---Продадените неща може да се изтриват щом са продадени няма смисъл да седът повече в обявата :)

--- Край на цитат ---

Ако даден артикул остане дори след продажбата си, това би помогнало за:
- намирането на форума от нерегистриран потребител
- движение на цената на даден продукт
- статистика колко често/рядко се среща в продажба
- ориентировка текущата стойност на артикула
и т.н.
--- Край на цитат ---

Да де ма като скрулираш 5 страници да видиш кое е продадено и кое не е и така на 5 обяви примерно ти просто много се объркваш и убиваш цел ден и краиния резултат е:питаш човека който е качил обявата какво е останало (за по бързо) защото ти си в тая секция да си купиш нещо да почнеш от някъде а не да виждаш какво е продадено

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия