ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

Отворен диспут относно новите правила в раздел "Купува / Продава"

<< < (11/21) > >>

nilfe:
Не говоря вие да забраните големите размери, а да наложите правило, което да се спазва от всички. Всеки сам по своя воля да поства нискорезулюционни снимки, сайтовете за постване на снимки го правят автоматично. За проба отвори моят пост и засечи за колко се отваря.

Не се вслушвате в мнението на тези, които реално ползват раздела, жалко. С тези линкове убивате желанието на някой да купува. Докато разгледа всички снимки ще му трябва цяла вечност. Няма да може да се ориентира какво точно се продава. В гугле като дадеш търсене на нещо си, излизат и обявите от форума, по снимката хората се ориентират много по-бързо. Имам такива обаждания от хора не регистрирани във форума. Ако линковете са решение, то Е-бей щяха да я карат само така.

gts.best:
Колеги  :hi:,

да започнем отначало:

1. Без снимки само линкове ---->Това да важи за абсолютно всички теми и снимки. (олекотяване)
2. Актуалното в последният пост---->Купувача и Продавача са равнопоставени. (олекотяване)
3.Ъпване само веднъж на 24 часа .(олекотяване)
4.Всеки само с една тема в Купува/Продава (в съответния раздел НО, ТТ, N, други) (олекотяване)
5.Заключените теми от раздела К/П да се махнат.(олекотяване)  
6.Без чат в темата К/П . Начини за връзка м/у двама зайнтересовани колкото щеш...(олекотяване)

всеки може да допълни.........Модераторите решават....!!!!

liro4605:
   Нямах намерение да се намесвам вобще в темата но,ако трябва да се отваря линк по линк си е скучна работа.Сайтовете за качване на снимки също не са бързи.Отделно че когато си във форума и отвориш една тема си оставаш в нея,чакаш да ти се зареди ,ако трябва, и си я преглеждаш.
  Това би ме спряла лично мен с публикацийте ми(не визирам само раздел продава/купувя).Отделно че човека цъкайки линк по линк се отегчава и се отказва.Накрая става така ,че "неговия линк" е там но той се е отегчил и не е отворил "неговия линк".
  Искам да помоля модераторите да помислят по тоз въпрос!?!

gts.best:
О.К.

:pioneer: :pioneer: :pioneer:
 :pioneer: :pioneer:
 :pioneer:

nilfe:
Колега, стига с тия линкове. Възприятията на човек са очи, нос, уши. После започва да мисли. А чак след това да отваря линк след линк, бавно и тромаво. Ако трябва да разгледа десет обяви за продажба, колко време ще му се задържи интереса към раздела.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия