Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout

Фиксиране на релсов път

<< < (3/3)

Vlado:

--- Цитат на: Best Ripper link=topic=31.msg11385#msg11385 date=1224150045 ---Е, чак пък липсата на "фуга" да доведе до изкривяване?! Едва ли температурното разширение на релсите /при положение, че температурните промени едва ли са повече от 10 градуса/ ще е чак такова като на истинските... ;)

--- Край на цитат ---
Абсолютен факт! Наскоро преправях Y образната ми стрелка към депото и магазията, защото не бях оставил междина и през лятото езикът на стрелката, в следствие на натиска, не даваше добър контакт и влаковете прекъсваха там.

pach:
Да топлинното разширение в стаята и минимално , но само за истинските релси (в 1:1№ но нашите моделни , се произвеждат от съвсем различни материали и Владо (и другите колеги които съм питал) са абсолютно прави.То по тая причина май трети път ще променям дължината на релсите  в малката част (20 см) на моя модул...ту е дълга , та се забива в релсите на съседа , ту е къса ,та тракат колелата повемче от необходимото...Дано третият път уцеля размера !
 :D

Best Ripper:
Ето най-правилния и непогрешим метод за фиксиране на релсов път от всякакъв вид, профил и код:
http://galerie.tt-pics.de/details.php?image_id=4128
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Vlado:
 ;D Непогрешимо! Как не съм се сетил?!?!  ;D

Maktub:
 ;D Какво ти фиксиране, това си е направо занитване!

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия