Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Помощ за макет

<< < (3/9) > >>

hristo_t:
bategojko -няма защо да ми благодариш, то аз трябва да ти благодаря за снимките и детайлното описване на това как се прави тунел - за твоя макет.Искам да те попитам - ако не е твоя патентна тайна, самите камъчета по тунелният потрал от какъв материал си ги имитирал? Аз мисля да ги правя от фибран.

liro4605:
Ице,аз лично се колебая между 2 начина.Единия е да ги резбовам от дърво с длето или да ги очертая с пирограф след което да ги оцветя,а другия е да ги оформя в гипсова отливка с едни зъболекарски инструменти.
 Много е як линка който си пуснал.Само да кажа на заинтригуваните от воденицата,че това не е воденица а гатер задвижван от вода.Има си и моторче при задвижването му се завърта водното колело ,както и триона на гатера(уникално е).

Ivo Nedkov:
Ето отново направата на планината и тунела (отговор 158, в средата на страницата):
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,1889.150.html

hristo_t, камъчетата за тунела също са правени от стиропор.
Като правих ремонта ми беше останала стиропорена подложка.
Ползва се за изолация. 5 мм стиропор залепен върху тънък картон.
Продава се на руло, като тапетите. Има го в магазините.

Ползвах такава подложка под линиите. Останаха ми парчета.
Разкроих ги с химикалка на лентички по 5-6 мм.
Нарязах ги с обикновенна ножица по дължина,
и после напряко през 1.5-2 см и се получиха тухличките.
С Ц200 ги залепих към стиропорената основа.
"Зида се" като истиските тухли - ред по ред и ги разминаваш.
Е, работата е пипкава...

Ако има и други въпроси питайте...  :yes:

liro4605:
http://bgphoto.net/photos/37794/o634391823492530000.jpg
Инструментите който използвам за оформяне на скали подпорни стени портали и тнт..Първите два за в гипс и не само,другото е профилирано длето за "нарези".

ivelinkk:
Тунелите добре  :) А нещо за гари и перони ??  ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия