Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетите на Филип
pach:
Никой повече (предположение) няма да ти отговори, защото това е обсъждано
многократно тук в доста теми. До сега предвид ника ти, проявяват търпение,
но дори toniemi, не ти пише.
Какво бих те посъветвал аз ли?
Вземи и прочети колкото успееш от форума, след което задавай въпроси!
Като за начало може и да си изтеглиш книгата на Юри Ботев - и давай напред, че трябва да ни настигаш...
пък живот и здраве...и да ни задминеш, че да продължиш в хобито!!!
;D
niki:
Подкрепям, казаното по горе, правенето ще ти се ,,излее ,,от само себе си, когато си наясно какво правш, къде го правиш, колко голямо и тн, влез в темите, разгледай и в u tube,че даже харесай си нещо, което да те води, ще си го направиш по твоя си начин, пък , като има яснота, който с каквото може ще помага.
niki:
Случая е малко като вица за грузинеца и арменеца-едининия се дави и крещи ,,помогите,, а другия- ,, плаватся не научился, а руски ненаучился,, :lol: :lol: :lol: :lol:
fpk1999:
Ето всичко с което разполагам досега :lol: :lol: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :yahoo:
Извинявам се за лошото качество :blush2: :pardon:
След това моята гордост ;D-все още малкият ми :pleasantry: локомотивен парк :blush2:.
Моите ретро пътнически вагони ;D
И не на последно място товарните ми вагони :dance1:
Очаквайте още снимки ;D
widowmaker:
--- Цитат на: niki link=topic=3158.msg59541#msg59541 date=1305212550 ---Случая е малко като вица за грузинеца и арменеца-едининия се дави и крещи ,,помогите,, а другия- ,, плаватся не научился, а руски научился,, :lol: :lol: :lol: :lol:
--- Край на цитат ---
То и твоят руски е ужасен :lol:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия