Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетите на Филип

<< < (8/18) > >>

niki:
)))))))))) Taка е, защото мога да плувам, и не трябва да го уча :lol:

fpk1999:
Преди няколко дена направих телефонни стълбове  :dance1:

Вижте на тази снимка първия-той е гаров стълб за проводници за връзка с гарата

Коментарите оставям на Вас.

fpk1999:
Заради това че макета ми ще е не много малък реших да си направя друг по-малък макет та когато ходя някъде да си разглобявам и нося за да не скучая.Мащаба на големият ми макет вече е ясно че ще е НО.Но се чудя какъв да е той на по-малкия макет.Дали да бъда чеТТник или мъNик :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:.Всмисъл ТТ или N :mda:.Искам вашето мнение защото мисля малкия ми макет да е преносим.

pach:

В мащаб N - разбира се!!!
Те са такива мъNици ( :lol: :good:) че и в бонбонена кутия може да си ги "връткаШ".
...при това така вашите няма да знаят, че вместо учебник, си си взел макета ...на вилата през лятото! :spiteful:
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Браво момче - май измисли най-подходящото определение в реда на

Н0бисти
чеТТници
и сега най-новото..
мъNици!!!

СТрахотно00000!!!!

fpk1999:
Темата доста изостана и затова ще налея мъничко спирт да се разгори огъня.След близо три месеца събиране на пари търпеливостта бе възнаградена :music: :dance1:.В четвъртък си купих старт сет от магазин Хобиленд.Нужда от снимки нЕма тъй като ще разберете от описанието-

Пасажирский поезд. Состав набора-паравоз-ВR 98 003-2 вагони-Радиуньх релъсов R2-Приамье рельсь G231.
А за неразбралите една снимка :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия