Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетите на Филип
fpk1999:
--- Цитат на: Mixy link=topic=3158.msg62672#msg62672 date=1309428610 ---Правилно ли разбрах - 3 (три) гари и 5 (пет) спирки в HO на 3 кв. м. ???
--- Край на цитат ---
ПЕТ гари ТРИ спирки ДВА разделни поста.
И не забравяй че това е възможно след като в макета има доста изненадваща особеност.
коментари от типа:
Това не е възможно! и Ще бъде претрупано! са забранени :agree: за моя макет.
Не бързайте да ме слагате в графата на макетите които не трябва да правим!
Приемам съвети.
Жоро:
--- Цитат на: fpk1999 link=topic=3158.msg62674#msg62674 date=1309429936 ---коментари от типа:това не е възможно! и Ще бъде претрупано! са забранени :agree: за моя макет.
Приемам съвети.
--- Край на цитат ---
Ми тогава какви съвети чакаш. :angry:
Всеки здравомислещ ще ти каже, че на толкова площ няма как да не е претрупано.
Освен ако не направиш макета на пет нива. На пет плоскости, разположени една над друга на разстояние поне 20см. Ако пък сложиш и една шеста плоскост, може да сложиш и товарна гара с контейнерен терминал и депо с обръщател, щото парните трябва да ги въртиш някъде.
niki:
Жоро, ами седмото ниво, за морска гара с 3 дока и 11 крана :lol: :lol: :drinks:
fpk1999:
:lol: :lol: :lol: :drinks:
Добре тогава Жоро.
Първо гарите няма да са големи.
Второ не съм искал гара с контейнерен терминал.
И трето-за да въртя локомотивите си имам ръце.По нататък ще мисля за обръщател.
Също като реша че е претрупано ще махна някои неща.
Макета ще е на три нива.
И като не искате не ми давайте съвети. :drinks:
slav37:
Здравей, Филипе.
Не се обиждай на Жоро и на другите! Те ти дават добри съвети!
По принцип всички тук мечтаем да построим големи макети, но липсата на достатъчно място, време и средства ни възпира. Защо не опиташ като начало да направиш нещо съвсем простичко за да добиеш опит?
Например една диорама, която представлява междугарие в равнинен участък? След това друга диорама-междугарие в полупланински участък (както са клубните модули)?
Поздрави и успех в хобито!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия