Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Сбирки / Клубни мероприятия / Дейности
Трудов ентусиазъм 3
pach:
Мислех да направя една истинска къща на дървосекачи, от дялани трупи (шишове за скара :spiteful:)
но не остана време, така че утре ще донеса една фабрична, сглобена от някой неизвестен,
с обърнати прозорци и врати, но мисля че не и пречи и е малко по-различна...
с вид на крайградска къща от ІІІ-та ... :scratch_ones_head: или ІV-та епоха.
Ако ти хареса, ще я сложиш.
На собствен квадратен "фундамент" е от пресован картон,
с размери около 8/9 см., може да се боядиса в сиво и си става като плочки окоо нея.
Bodwen:
--- Цитат --- В събота или ще донеса или ще пратя по някого 15 иглолистни дървета.
--- Край на цитат ---
И аз ще взема още десетина - ако затрябват - нека да има.
Adrian:
Тонка ,
в подкрепа на твоя трудов ентусиазъм съм ти приготвил тази плодова торта с черешки :
emilchaushev:
Аз искам да благодаря на всички за прекрасните подаръци, които се донесоха. Следващата седмица ще бъдат оползотворени за завършването на модула
До две седмици се започва и нов завой, където със сигурност всичко донесено ще влезне в употреба.... дето се вика нищо не връщам :)
Хайде очаквайте продължението на тази тема през седмицата, а след седмица ще открием Трудов ентусиазъм 4
niki:
Може ли плахо да предложа друго, а именно, -да е :Трудов ентусиазъм, после, още по голям трудов ентусиазъм, неудържимо голям,,, и така нататъка. Като свърши голям да се смени с огромен, защото така с номерация, започвам да го бъркам с Умирай трудно :lol: :lol: :lol: А ПО ДОБРЕ звучи макетирай лесно :haha:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия