Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Сбирки / Клубни мероприятия / Дейности

Трудов ентусиазъм 3

<< < (8/16) > >>

emilchaushev:
Да продължим с приказката по завоя.

Първо една обща панорамка само на половината завой, защото нямаше време за останалата половина:

И започваме обиколката по детайлите:
1. Сечището

2. Пътеката (жената съм забравил да я залепя и я видях чак след като сложих снимките)

3.Елхови лес..

4.Свлачището

5.Резултат от дейността на дървената мафия

liro4605:
 :good: :clapping:

jopeto:
Браво Емо! :good: :good: Само има един недостатък. Пъновете са много сатенено пластмасови, боядисай ги с кафява матова боя. И другото, някой елхи са много герляндео лъскави пръсни ги  с някакъв безцветен матов лак ! Твоя модул е най-добър до тука ! :hi: 

emilchaushev:
За пъновете .. още утре ще внеса корекция..
За елхите... уви никога не съм правил такава операция.. Ще се радвам да споделите опит, а ако може и с показно лабораторно упражнение ще е съвсем добре. Ще може ли изначални стъпки в методологията на това деяние: материали, инструменти, начини на прилагане...

niki:
Аз дори ги пръскам елхите накрая с лак за коса, така се спира отронването на ,, парченца от клончетата. А преди това , понеже са все пак пласмасови, не е проблем дори с най обикновенни шпрейчета- най малкото, стават в различен нюанс и не са еднакви. Слагам ги на картонена или пвц подложка с двоен скоч, и си ги пръскам от всички страни, бързо и лесно :good:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия