Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
За гарите и размерите
niki:
--- Цитат на: topalov link=topic=3197.msg60699#msg60699 date=1306824685 ---
--- Цитат ---Най сигурния начин да се прецизират размерите е следния/ако не си мерил всичко по отделно/)) та значи вратите са стандарт- 2 метра височина, правиш си 2 метра в мащаба един праоъгълни и както чертежа ти е в корел, го разпъваш пропорционално, като си наложил мястото , където ти е отвора на врата - си готов, демек, 1, 72 сантиметра :good:
--- Край на цитат ---
Гарата във Велико Търново (ОЩЕ НЕ СЪМ Я НАПРАВИЛ - преди Пламен да ми се "скара") е с врати на чакалнята високи 2680 мм. Всичко е много относително.
Филипе, давам ти назаем (на никой да не го даваш) чертеж в Н0 1:87 на едната фасада (лице коловози) на гара Велико Търново. Принтирай си директно страницата - аз съм отпечатал файла в мащаб 1:87. Може все нещо да ти свърши работа за гара Филипово.
Ето: http://dox.bg/files/dw?a=f5ede43370
Е, 7 месеца за едната фасада - очаквайте гара след 3 години... :blush2: :pleasantry: :pleasantry:
Чу ли? На никой друг няма да даваш файла! :diablo:
--- Край на цитат ---
РАЗБИРА СЕ, че е относително, всяка голяма гара е с големи нестандартни врати - вписващи се в архитектурата и стила на гарата, да не говорим, че и не са правоъгълни, а следваши арки или други елементи, тектоника и тн.В случая говорех за стандарт , отнасяю се за сервизни, работни помещения и др. на снимката ясно се вижда/защото не съм бил на тази гара/ че има по висока и може би ,, официалната,, врата и друга такава, която не води към фоайе, чакалня или както искате го кажете.
pach:
--- Цитат на: topalov link=topic=3197.msg60699#msg60699 date=1306824685 ---Гарата във Велико Търново (ОЩЕ НЕ СЪМ Я НАПРАВИЛ - преди Пламен да ми се "скара")
--- Край на цитат ---
Като стана въпрос, аз всъщност искам гара Габрово да ми е на BGTT-модулите!!!!
Та пак ще има май :punish:
--- Цитат на: topalov link=topic=3197.msg60699#msg60699 date=1306824685 --- е с врати на чакалнята високи 2680 мм. Всичко е много относително.
...Ето: http://dox.bg/files/dw?a=f5ede43370
--- Край на цитат ---
Видехте ли бре????? А аз какво ви окам тука!!!!!!!!????
:haha: :haha: :haha:
--- Цитат на: topalov link=topic=3197.msg60699#msg60699 date=1306824685 ---Е, 7 месеца за едната фасада - очаквайте гара след 3 години... :blush2: :pleasantry: :pleasantry:
--- Край на цитат ---
:diablo: :diablo: :diablo: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :pleasantry: :lol: :lol: :lol:
--- Цитат на: topalov link=topic=3197.msg60699#msg60699 date=1306824685 ---Чу ли? На никой друг няма да даваш файла! :diablo:
--- Край на цитат ---
...и никой да не "точи" файла!!! :nyam: :nyam: :nyam:(макар да е в PDF-че)
niki:
:lol:ми то готово за рязане, почти, да го пускаме серийно :lol: :lol: :lol:
niki:
Така и така другата седмица ще си режа неща за мен,примерно подпори за козирки на пероните, така и така са ситнежи, и има място, ако някой реши да ми пише да пусна повече, да се уплътни материала :drinks:
pach:
Ама ти си в Н0!!!! (макар ако са в І-ва епоха - и мен ме интересува дори в Н0! ;))
Дай вид на това което искаш да си режеш и уплътняваш?
:yes:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия