Автор Тема: ПОЧЕШИЕЗИК или как да не храним с локум всяка тема!  (Прочетена 244483 пъти)

pach

• Trade Count: (42)
  • Hero Member
  • Публикации: 12377
  • Рейтинг: 1338
  • ТТ & Н0; DR & BDZ;ep.I-III(~VI)&selfmade
    • За моделизма
:comando: :comando: :comando: :comando: :comando:
:comando:                                  :comando:
:comando:           :girl_prepare_fish:           :comando:
:comando:                                  :comando:
 :comando: :comando: :comando: :comando: :comando:
« Последна редакция: 01 Юли 2011, 08:12:38 от pach »

niki

• Гост
  • Trade Count: (0)
 ;D :haha: :haha: :haha: :haha:Може  и така, -бързия спам, срам за спамера, или... Зговорни спамери, макет повдигат :haha: :haha:, може и Те ти булка спамер day ;D ;D :drinks:

Der Hetzer

• Trade Count: (59)
  • Hero Member
  • Публикации: 1526
  • Рейтинг: 148
Цитат на: pach link=topic=3247.msg62547#msg62547 date=1309333734

Когато модел сниман за продажби, се оказва със стопена коруба и рама, но скрити на снимката, се нарича мошеничество.

Дорде не е пуснат спамер-бота и не зазвучи песньовката на Юрая Хийп, призовавам да се даде гласност по този случай, както и по всякакви такива, дори и форума да оцелее в бъдеще, такива случаи не трябва да се прикриват, а да се разгласяват на секундата, за да няма и други изгорели и изпържени  :yes:

pach

• Hero Member
    • За моделизма
Случая е достатъчно стар, човека изпатил си по този начин чете тук, но много рядко пише.
Той да си прецени трябва ли да го оповести или не. Аз лично го научих едва миналата събота,
за това реагирах така. Но се оказа, че некоректността се знае и от други хора, дори и без форума.
Това е достатъчно, за да се знае ...и от конкретния продавач да не се купува.
За жалост винаги се прочуваме и бързо се разпространяват лошите случки.
А добрите понякога нарочно (макари неволно) ги забиваме в "девета глуха"!
Това е.

TheJackal

• КЖМ - България
  • Trade Count: (35)
  • Hero Member
  • Публикации: 1710
  • Рейтинг: 159
  • ТТ 1:120 III und IV Epoch DB & DR
Пламене, за моя случай лично го оповестих на събирането на клуба на 12 март 2011 год. Според теб за 40 лева BR 86 какво очакваш да получиш при видими неща в момента на сделката (корубата с лепена степенка от към кабината, даже фуломастера си личише, а отностно рамата и там бе видимо лепенето в единият и край) - локомотив излязал от завода с декодер и звук, няма как да стане. Всички знаем, че това е възможно най - калпавия локомотив в ТТ 1:120. Пламен имаше възможността да ги гледа и държи в ръцете си пак казвам повече от час. Вечерта се чухме и каза, че вървяли, след около един час каза че спрели, пак тръгнали и в последствие ги дал на някой да ги погледне и оправи. Този някой е D2 - ако сме се засичали в клуба е било за кратко, не го познавам. В дена на събирането на клуба друг се оплакваше от някаква сделка с деца и татковци ........ Несчитам че взаимоотношенията между купувач и продавач мястото им да се решават е форума. Защо досега някой който е купувал от мен не се оплакал? Явно хората ме слушат когато казвам какви са кусурите и недостатъците на даден артикул. Лично и аз съм помагал на колега да си оправи локомотив купен от тук!
Ето и клиповете му:
Зеления електровоз предполагам е този закупен от мен: http://www.vbox7.com/play:07b3c028
BR 03 DB на ROKAL, пребоядисан в БДЖ: http://www.vbox7.com/play:d3048a3b
И въпросния BR 86: http://www.vbox7.com/play:07b3c028
Видомо и трите вървят, поне за мен.
А отностно темата още в заглавието Топалов е написъл: "ПОЧЕШИЕЗИК или как да не храним с локум всяка тема!". Та спамер бота ще си почива през лятото на планина.
И пак казвам нямам желанието да се карам и развалям отношенията с когото и да е било от този форум!
Някой ако има претенции и въпроси към мен има телефони и лична. 

Vlado

• КЖМ - България
  • Trade Count: (2)
  • Hero Member
  • Публикации: 5620
  • Рейтинг: 659
  • Красотата е в детайла!
Колеги, смятам, че надхвърлихте добрия тон и от тема, уж за изпускане на парата, тази се превърна в нагнетяване на парата. Не приемам и личните нападки, причините за които най-малкото, когато е възникнал проблемът, не са споделени тук, за да вземе отношение моделисткото общество, а сега се изкарват като кирливи ризи на принципа "Аз да оплюя, пък другият и да се защити - "кел файда". Това далеч надхвърля коректното междуличностно отношение. Смятам също, че позволявайки такива приказки тук, това рано или късно ще се отрази на цялостната атмосфера на форума и комай ще се окаже, че от теми за моделизъм, ще започнем да се занимаваме с теми не само несвързани с хобито ни, но и изцяло на принципа "п****и другарче" ще си спретнем арена за кални боеве.
Апелирам за коректност, етичност и не на последно място чувство за такт и добронамереност!

А ако това недостойно положение продължи, ще настоявам темата да се изтрие!  :hi:
« Последна редакция: 30 Юни 2011, 13:01:12 от Vlado »

pach

• Hero Member
    • За моделизма
Не става въпрос за ТОЗИ случай! :yes:
Аз от теб??? :wacko:
 Ти от мен - да!!! :blink:
Нещо бъркаш филма май!
 :scratch_ones_head:

Владо не става въпрос за оплюване, а за коректност...ама то като гледам какви "свински черва" се проточиха...
 :hi: :hi: :hi:

Предлагам да сменим рязко темата ...
Цитат
"Трябва ли момчетата да ходят войници, за да станат мъже?"

:lol: :lol: :lol:
« Последна редакция: 30 Юни 2011, 13:03:19 от pach »

niki

• Гост
 :haha: :haha:Рязка смаяна- как да разтегнем локум, без да почешем езика, заповядайте ;D

Best Ripper

• Trade Count: (17)
  • Hero Member
  • Публикации: 3377
  • Рейтинг: 551
  • Освободил се от форуми...
10 бири и метълъ да свири!  :drinks:

TheJackal

• КЖМ - България
  • Trade Count: (35)
  • Hero Member
  • Публикации: 1710
  • Рейтинг: 159
  • ТТ 1:120 III und IV Epoch DB & DR
Добър вечер!
Аз съм лошия спамер бот!
http://www.youtube.com/watch?v=R3_RaLubBiA&feature=related  :hi:

niki

• Гост
Май не е тука мястото, но днес видях на живо , как демонтират и товарят релсите на гара Пионер. Нямах апарат в мен, снимах малко с телефона, да видя какво се е получило. Не предполагах, че става толкова бързо.

niki

• Гост
Качих 2 снимки, имам и видеоклип, нооооооо да видя как се качва, не е качествено, както казах  с телефон е правено, но пък е интересно.http://nikyyy.snimka.bg/other/maket.584748.24093612п.с. - както после ще видите вдигането на релсите/заедно с бетонните траверси/ на едно,,парче ,, отнема 1, 54 мин, айде от мен да мине 2 минути, сигурно няма норматив и олимпийска квота в тази дисциплина)). :drinks:
« Последна редакция: 02 Юли 2011, 18:05:25 от niki »

Vlado

• КЖМ - България
  • Hero Member
  • Красотата е в детайла!
Мъка!  :fie: :wild: :wacko:

niki

• Гост
Да ви кажа, не само тука си говорим така/мъкаа/ докато гледах и мина майка с дете, около 4, 5 годишно-детето, майката не знам))). И детето казва, искааам да погледам- а майката /понеже го държеше за ръката, и го дръпна и с доста сърдит глас каза,, няма какво да гледаш, ПРЕСТЪПНИЦИ,,

Vlado

• КЖМ - България
  • Hero Member
  • Красотата е в детайла!
Просто престъплението срещу железницата продължава. Това е! За момента няма сила, която да накара късогледи и тесногръди хора да се променят и да започнат да мислят държавнически, мъдро и модерно. Няма! Уви... Ще минат десетилетия преди да започнем да даваме приоритет на железниците пред автомобилите. Десетилетия... А до тогава ме е страх дори да си мисля, какво ще се случи с тази онеправдана част от транспорта на България. И само увеличаващите се паметници на загинали хора покрай шосетата, ще ни жегват за секунда, когато минаваме покрай тях и ще ни карат да си задаваме въпроса: "А не можеше ли да е друго?"
 :(
« Последна редакция: 02 Юли 2011, 21:04:35 от Vlado »