Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Сбирки / Клубни мероприятия / Дейности

Трудов ентусиазъм 4

<< < (12/25) > >>

daddy_g:
Къщата замина за клуба ,остава само Емо да я "посади" на някой модул  :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks:

emilchaushev:
Понеже много се заседя темата та реших да ъплоудна малко инфо за още един модул

ЕЗЕРОТО

Обща снимка,

Имаме няколко сцени:
1. Запустялата къща (подарена от daddy_g с благодарности от мен за чудния детайл който се получи)
2. Гората
3. Езерото с водопада и лентяи около
4. Градините ( за сега успях само тиквената да посадя, а другата ще е изненада с какво ще е)

И така започваме едно по едно с пояснението че бялата река и езеро още не са изсъхнали за да станат прозрачни- не е замръз посред лято.

1. Запустялата къща

2. Гората

3. Езерото с водопада и лентяи около

Това не е Христос ходещ по водата.. просто има довършителни работи за да ги вкарам в езерото

4. Градините

На който му е любопитно стъпка по стъпка какво е правено:
http://emochaushev.snimka.bg/hobby/the-lake.620770

Съжалявам  още веднъж за качеството на снимките... Сапунерката ми и задсапунерното устройство са стари и кьопави.

gzo:
На водата колко време и трябва за да се избистри ?
При мен, вече повече от месец е налята и продължава да си белее ( с изключение на бреговете).
Има ли някакъв начин за да се ускори избистрянето ?

gts.best:
 :yahoo:Много добе се е получило ........ :good:......Евала Емо......... :stop:....Недостижим си............ :this:........

:drinks:  Продължавай все така .................................

emilchaushev:
Цаката на водата е да се слага на тънки пластове, които избистрят за около вечер, само че и аз не го знаех... Ако до седмица не избистри ще се изрине и наново.

Искам да благодаря на всички, които помогнаха кой със съвети, кой с материали, кой с каквото може за да се получи този резултат

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия