Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Сбирки / Клубни мероприятия / Дейности
Трудов ентусиазъм 4
gzo:
И на мен ми мина през акъла за тънки пластове, но така и не пробвах. Опасявах се, да не би пластовете да се виждат като етажи и бутнах 1 до 1,5 см. дълбочина, (гледам че и при теб е горе долу толкова) която чакам повече от месец. Мисля да почакам още малко и ако до месец не избистри вадя "помпите"
emilchaushev:
Хайде наздраве от мен и чакайте скоро окончателното завуршване на модула
--- Цитат на: emilchaushev link=topic=3249.msg65148#msg65148 date=1316358976 ---Понеже много се заседя темата та реших да ъплоудна малко инфо за още един модул
ЕЗЕРОТО
Обща снимка,
(Image removed from quote.)
Имаме няколко сцени:
1. Запустялата къща (подарена от daddy_g с благодарности от мен за чудния детайл който се получи)
2. Гората
3. Езерото с водопада и лентяи около
4. Градините ( за сега успях само тиквената да посадя, а другата ще е изненада с какво ще е)
И така започваме едно по едно с пояснението че бялата река и езеро още не са изсъхнали за да станат прозрачни- не е замръз посред лято.
1. Запустялата къща
2. Гората
3. Езерото с водопада и лентяи около
Това не е Христос ходещ по водата.. просто има довършителни работи за да ги вкарам в езерото
4. Градините
На който му е любопитно стъпка по стъпка какво е правено:
http://emochaushev.snimka.bg/hobby/the-lake.620770
Съжалявам още веднъж за качеството на снимките... Сапунерката ми и задсапунерното устройство са стари и кьопави.
--- Край на цитат ---
Adrian:
извинявай , не можах да мина днес - както ти обещах - но и без това от тъмнозелената трева не намерих :( - имам нормално зелено и жълто - ще ти ги донеса .
jopeto:
С водата трябва още да порепетирате! За сега, Жорш води класацията за интерпретация на водни басейни! Интересно ми е как ще направите водопад от скалата !? Мога да ви дам жокер, преди време един учстник във форума, работещ в N беше показал езеро с водопад, направено по негов метод. Изработих си водопад и аз така и е уникално, като визия и е много лесно! :hi:
gregary:
Страхотно! :hi: :clapping:
Снощи седях до двама специалисти в направата на ландшафта - а дано и аз да прихвана нещо от тях, :first_move: ;D че и аз да взема да се отчета. :yes:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия