Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Piko BR 41 1147-2 модел 5/6326 модел 1981 година
mitko0888:
Напоследък доста се изписа за какво може да използваме старото Piko. Аз лично го използвам за приятна занимавка, свързана с хобито. Например тендерното задвижване на няколкото машинки може значително да се подобри. Задължително мотора се подменя - според мен само с такъв, който е неразглобяем, без възможност да се сменят четки (например на 1000 часа). За съжаление точно моторчето от снимката не е ясно колко ще изкара, но разни подобни китайски - японски - виетнамски произведения работят доста години безпроблемно на други места. Необслужваеми, с доста ниска консумация (около 20mA на празен ход за разлика от поне 100mA на Roco), достатъчен въртящ момент (буксуват колоосите, макар и с бандажи, но не спира въртенето на двигателя) и т.н.
Разбира се според желанието и възможностите се нарежда и съответната поредица от зъбни колелца. Резултатът - показаната на снимката BR41 поддържа стабилно и устойчиво скорост от порядъка на 2 и над 2 секунди за оборот на сцепните колооси на локомотива, т.е. възможност за добри маневри и бавно придвижване. Естествено и липса на добре известния шум от движението (чуват се всякакви други звуци - от токоснемането, щангите, но не и "характерния" за Пико шум от двигателя). Всичко това при захранване с обикновен трансформатор, а не с ШИМ. При това максималната скорост съответства доста добре на оригинала.
Gervasii:
Според мен на едно старо Пико, като му се вземе Фалхабер двигател и се подменят колоосите с походящи такива на Вайнерт и други окичвания от подобни фирми би станало прилично. Нова боя, ец табели и му се удари нов тампон печат за ревизиите и прочие би станало неузнаваемо. може би caprycorn би споделил повече!
pach:
Не разбрах - това горе дето го показваш изцяло ти ли го направи?
:clapping: :clapping:
Ако е така - най-после някой да се престраши да покаже, че и така може. За което имаш мойте уважения.
А ако е подобрено фабрично - също мойте уважения, най-вече за свалянето шума от двигателя.
Но тогава това не е най-старото Пико, което се мъндъхерца из разните моделисти.
Гервасий също е прав, старото Пико, с подобренията които той им прави, си става в пъти по-добро,
та чак някой "специалисти" не могат да го разпознаят.
Така на майтап, с цел подобряване на уменията и технологиите, поне още двама моделисти,
върнаха старото си Пико за нов живот!
Все още издирвам недостатъците на Фалхабер моторите (за моя изненада имат и те такива),
но като цяло те си остават май най-доброто което моделизма ни ползва... :scratch_ones_head:
И издирвам материала, на за да оплюя този тип зодвижване, а защото много хора го смятат за върха...
Пък то такъв май няма за сега.
Впрочем сега се загледах в зъбните колелаи и ми се вижда "кощунство" да се ползват двойни в ед(инично
преводно задвижване - аз бих сложил от воден водомер - модула им е абсолютно същия но са по евтини.
Двойните зъбни колела аз ги ползвам, там където наистина свалям преводното отношение,
на един ..... място. :yes: :yes: :yes: За там си ги пазя!!! ;)
mitko0888:
Терминът Фалхабер Faulhaber включва доста много продукти. Аз лично ползвам предимно Mabuchi (показаното на снимката не е такова). Само за пример - RK370CA и RE280 са абсолютно еднакви на външен вид, размери и т.н., с малка разлика в задната капачка. Всеки от тях се произвежда в широка гама от намотки - съответно характеристики. Първият, който посочих, може да се вземе от НР принтер, в напрежения до 12V е абсолютно безшумен, с ниски обороти (няма нужда от допълнителна намаляваща предавка освен червяка) и е перфектен за задвижване и според мен е "вечен" (или поне ще ме надживее). Вторият е с над 20000 оборота, над 5 волта е добре да сте на няколко метра от него, има страхотна консумация, става за лодка, самолетче или нещо подобно, но не и за ж.п.
С удоволствие бих пробвал някой от посочените Faulhaber. Много често под това име се разбира само безколекторно моторче, при което се върти един постоянен магнит. На това ако му сложите няколко полюсна намотка с един контролер - става чудесно задвижване.
Примерът, с който започнах темата, касае най-простата модернизация, моторчето от снимката може да си го купите - знаете двата магазина в София. А останалото - според мен е част от темата "ж.п. моделизъм". Резултатът наистина може да е поразителен, особено с някои от ранните модели на Сaprycorn, които имам удоволствието да притежавам.
mitko0888:
--- Цитат на: pach link=topic=3264.msg62958#msg62958 date=1309929813 ---Впрочем сега се загледах в зъбните колелаи и ми се вижда "кощунство" да се ползват двойни в ед(инично
преводно задвижване - аз бих сложил от воден водомер - модула им е абсолютно същия но са по евтини.
Двойните зъбни колела аз ги ползвам, там където наистина свалям преводното отношение,
на един ..... място. :yes: :yes: :yes: За там си ги пазя!!! ;)
--- Край на цитат ---
За съжаление последните водомери си смених преди доста години, а пък новите, "сухи" които си сложих, не се развалят ...
Май трябва да се заровя в някоя кофа за боклук, за да си намеря стар мокър водомер!
Имаше тук някъде едни такива оферти, аме не знам дали са активни?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия