Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Piko BR 41 1147-2 модел 5/6326 модел 1981 година

<< < (11/11)

misan:
        Винаги съм се чудил ,защо много от железопътните администрации са пренебрегвали използването на мощни прожектори. това е било възможно дори при липсата на инсталация за електрически ток. например така наречените петромаксови фенери,които светят много силно,са се появили в 90-години на 19 век.
  Един  фенер с голям рефлектор,работещ на принципа на петромаксовите фенери,ще свети напълно съпоставимо на съвременните електрически прожектори.

mitko0888:
За този модел не съм писал отдавна.
Световодът за надбуферните фарове е сменен. Сега трите светлини са почти еднакви, на светло светят според моите разбирания точно като на филмите с парни локомотиви.
ККкинематиката между локомотива и тендера е с нови пружинки. Стана доста по-добре. Една голяма снимка има тук. Машинистът и огнярът не са на смяна.
И най-важното: най накрая си направих ново захранване! ШИМ, все още без обратна връзка, само че мога да си избирам амплитудата (от 1.25 до към 15 волта), както и ширината на импулсите (от 0 до 100%). Има и "инерция" от 0 до няколко секунди, но с това ще си поиграя още.

Едно кратко филмче за баааавно движение тук.

gzo:
Линка за клипчето не бачка  :no:

Изписва " Http/1.1 Service Unavailable "

mitko0888:

--- Цитат на: gzo link=topic=3264.msg83284#msg83284 date=1351933320 ---Линка за клипчето не бачка  :no:

Изписва " Http/1.1 Service Unavailable "

--- Край на цитат ---

На мен цялата ми страница на видео мениджъра в момента е такава. Надявам се да си я оправят.

Може да се гледа и от тук

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия