Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout
ЗА ЛЕПИЛАТА
mitko0888:
Скочът върши работа, и единичен, и двоен, пробвал съм от разни производители. На 3М не съм пил до сега. :drinks:
Двойно залепващият става за тежестите. За фиксиране на диодите и световоди (не фабричните) към мястото им, и за прикрепване на жици и др. подобни - не става. Освен това ме вълнува след година да не се разтече нещо от него - правил съм големи мацаници със скоч.
niki:
безусловно, за това написах 3М, и за жици става и веднага ти казвам как- слагаш жицата/жиците/ и върху тях малко парченце пвц- така то ще се залепи за скоча а кабелите са като в сандвич, имай на пред вид че този скоч му дават да издържи закачалка , коята да носи 15 кг гарантирано,за площ на лепене около 3 см в диаметър :drinks:
emilchaushev:
Вчера ходих до новия магазин на ул.ГеоМилев 24. Има всякакви лепила, вкл на TAMIYA. Купих си няколко вида за да ги пробвам.
toniemi:
Да споделя недоволството си в последно време от моментните лепила!
За направата на моите модели използвам само каноколит!
От 2-3 месеца вместо лепило,вътре все-едно има вода!Не лепи!
Няма го това залепяне на момента!След като изсъхне , остава меко.
Опитах със супер бонт,джип,капчица...все едно ги наливат от един извор :diablo: :angry:
Едно и също лепило,изведнъж коренна разлика!
Някой има ли виждане по въпроса!?
gts.best:
Купи си ЛОКТАЙТ..............
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия