Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Спални вагони на БДЖ в ТТ

<< < (10/24) > >>

Best Ripper:
Аз пък предпочитам да си карам влакчета, вместо да си чеша езика с великия рИализъм... Поредната вреда от рИализъма във форума и напъните в тая насока... Поредното търсене на кусури у другите... Нормалните хора си карат моделите и се кефят, а вие тук се кефите да се дърляте и да си мерите манивелите... Ми мерете си ги.. .Аз отивам на  :locomotive: :locomotive: :locomotive: Желая ви приятно губене на времето в ялови спорове...  :hi:

pach:

Венци, защо продължавате само ти и Красен,
да търсите под вола теле?
Защо виждате някакъв спор в опита ни да си намерим
повече инфо за този вагон!
Нещо съвсем сте се изкривили :stop: :scratch_ones_head: :fool: :fool: :fool: бре хора...

gzo:
Специално при мен от изхода на "спора" (както някои го наричат) зависи дали ще си купя въпросния вагон или не.

Сaprycorn:
"Спорът" се води за ТТ-вагона. Иначе в НО си е съвсем наред - спален тип "У", четвърта епоха, с всички надписи и разцветки абсолютно достоверни.

gzo:

--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=2005.msg63917#msg63917 date=1312751212 ---"Спорът" се води за ТТ-вагона. Иначе в НО си е съвсем наред - спален тип "У", четвърта епоха, с всички надписи и разцветки абсолютно достоверни.

--- Край на цитат ---

Анджек за него думаме, но аз го чакам в НО (нали и в НО ще е със същата спорна разцветка). Само дето не разбрах защо едновременно в дискусията за него намесихме и спалния в 5 еп. дето няма "спор", че е напълно редовен.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия