Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Спални вагони на БДЖ в ТТ
pach:
Аууууу, сега виждам че сте/сме оцапали темата на Жоро за поръчки към Тилиг.
Моля администраторите да отделят всичко със подходящо заглавие (например спални вагони на Тилиг)
и там да си коментираме горните данни.
А аз вече си търся и подходяща фигурка в иниформа, за ресторанта на БДЖ ;)
http://www.lostbulgaria.com
pach:
Такаа, за сега информацията до тук се потвърждава.
Спалния вагон в ТТ, е произведен през 1962 г. и цялата поръчка е била изпълнена
наведнъж. Десет вагона - от WLAB 523 до WLAB 533.
Направени са във фабриката от Гьорлиц, щото отчасти някои (за DR и CSD) са правени и в Десау,
преди там да се специализират към хладилните товарни вагони.
Офтоп--->Впрочем от различни модификации на МК-4, се оказа, че до 1985 г. са предали на СССР 25 000 (!!!) броя от тях.
Така, за спалния. Има коствени данни, че е боядисван именно в първоначално стандартното синьо,
за всички спални вагони пътуващи по европата в тия години, като подчертавам - жълтите ливреи,
са втория отличителен белег именно на спалните вагони, без да зависят от модела и администрацията.
Тоест по синия цвят и жълтите линии, тези вагони отдалеч и за всеки са означавали само едно - спални.
Това не е измислица на Тилиг, защото някой все още са си така и в други
администрации - Украински, Белоруски, Хърватски и Словенски.
В последните две балкански страни линиите също ги има, но вече са бяли.
Проблема е че толкова стари вагони вече почти не са останали - все пак някои от тях са над 45 годишни.
Смятам, че по този начин са били боядисани и нашите десет бройки.
Горе долу към 1967-1972 година както немците, така и ние почваме да си ги боядисваме вече по-друг начин.
Митропите стават с познатия ни червен цвят и голям надпис, нашите стават по-светло сини (преди съвсем да избелеят де).
и съответнияте надписи. Следва и преномерацията която за източната част от Европа е течала от 1975 до 1975 г.
Тогава и нашите получават новите си номера, вече надписани на характерното за БДЖ място.
Тоест WLAB 526, става 51 52 64-84 526-х (контролнота цифра си я изчислете сам)
Съответно по означенията от 1985 г. това означава:
51 - Спален вагон без климатик
52 - към администрация БДЖ
64 - серия спални(специални вагони) комбинирани (тук имам и други тълкувания, но това ми се вижда най-вярното)
84 - вагон до 140 км/ч (от 8-цата) и само с парно отопление -от 4-ката,
(тоест водно загрявано с течно или твърдо гориво) както каза Ники.
526 е стария номер по който са били означавани всички такиво вагони в европа (WL;WLAB;WLAM;WLABm и т.н.)
Ето един чешки с максимално близък номер до нашия...и на външен вид (без окраската).
WLAB_51_54_64-80_196-5
От тук е повече от ясно - произведения от Тилиг вагон в ТТ е именно в трета епоха, не само по ревизионната дата,
но и по окраска и означение. Тоест това представлява първообраза на този вагон за България.
Колкото до модела - този чертеж отговаря най-точно на вътрешността му,
която намерих след като свалих покрива на модела. (подготвен е за осветяване)
WLAB-1965
В тази конфигурация (WLAB-1962/1965 вкл.) са произвеждани до 1967 г.
когато окончателно ги извеждат от производство,
а продължават само с производството на модел WLAB-1968.
Нашите не съм сигурен, че са имали малките бели овали (на модела) които всъщност
са означавали чрез светлинна сигнализация "имали/няма" свободни легла във вагона:
А иначе се намери и една снимка на проезведен точно през 1962г. такъв вагон на DR=
Снимката ме у по състояние от 1993 г. и не очаквайте да не е червен.
Въпроса е че е точно "копие" на модела! ;)
Такаа...обаче докато не се намери снимка с въпросната окраска (па макар ичерно бяла( от онова време,
дискусията остава открита. За окраски различни от търсената, също ,
но трябва да бъдат добре аргументирани (да се виждат в подробности на снимките),
като номер на вагон, ревизионни дати и т.н за да се направи необходимото сравнение.
Това е за сега...
Очаквам още нещо да изкочи и от немската фототека - има списание (май са били четири в годината)
със снимки и новини, издавано от фабриката в Гьорлиц.
Въпроса е как да ги намеря (вече имам няколко броя) и най-вече да ги дръпна в електронен вид.
И още един офтоп - попаднах на страшно много книги за вагони,
нещо като архиви с вагони немско производство, но няй-евтината е 39 евро.
Нямам нищо против да си купя няколко, но ако има сигурност, че вътре ще имам повече от пет реда
по интересуващите ме вагони (като в този случай - за спалния).
:scratch_ones_head: ;D ;D ;D
;)
ПП. Според Ники, може и да съм объркал тълкуването на цифрите в номера на вагона по-горе... :blush2:
Който знае повече (Тодоре :hi:) да помага ако иска и може.
IKAR:
http://www.verkehrswesen-antiquariat.de/buchdetails_7136.html
http://www.verkehrswesen-antiquariat.de/buchdetails_8966.html
Ето книги. Общо взето има някоя и друга приказка за вагоните, доставяни за БДЖ. Но за Пламен със сигурност информацията няма да е достатъчна. Като цяло, по отношение на износа, са наблегнали повече на доставките срещу долари за тогавашните държави от третия свят - Аржентина, Бразилия, Перу, Кения, Уганда, Сирия, Гърция и т.н. Интересни са, има какво да се прочете и научи, спор няма. Но книгите на Айзенбан Кюриер поначало имат един много съществен недостатък, въпреки че става въпрос за техническа литература, а именно: Чертежите са с ниска разделителна способност, трудно се четат дори с лупа. Освен това не мога да разбера защо бягат от цветните снимки като дявол от тамян?Ползват такива само когато хептен нямат черно бели. Сещам се за откачени преподаватели от студентските ми години, които ни набиваха в главите, че в учебниците и в литературата, която претендира да бъде на високо ниво, следва снимките и илюстрациите задължително да са черно бели. Цветното било "детска градина". Дали, наред с дългите и съвсем неразбираеми изречения, не са го научили това от германците? Освен това ЕК Ферлаг следва да си уволнят дизайнера - оформлението на книгите им просто е отвратително, ужасно "дразни" очите, в следствие на което след една-две страници главата боли, та пушек се вдига. За сравнение, имам неща на други издателства и там, например книгите за Икарус, всичко е написано и оформено така, че може за нула време да се прочете цялата книга, без човек да се преумори.
Ето едно много хубаво нещо, за жалост само за вагоните, експлоатирани в Германия, и някой и друг ред за износа. Много хубаво, ама и цената е направо смразяваща - 77 тома по 24 евро всеки с доставката - около 1850 евро или 3700 лева. Аз купувах, купувах, но по някое време се отказах, още повече, че става въпрос само за вагоните, експлоатирани в Германия.
http://www.geramond.de/sammleredition-19-wagen_170.html
С една дума по-добре да изчакаме книгите на Стоичков, той най-добре знае кога какво е произвеждано и доставяно за България.
pach:
:yes:
Точно за тези книги говорех.
Особено тази за 160 годишнината на фабриката.
Някъде намерих все пак повече от нея, та сглобих някаква информация за спалните вагони.
Дано всичко да е наред с нашата книга - трябва си, пък макар и да е с виждането на автора и.
Щото си нямаме такава за сега.
;D ;D ;D
pach:
Вярното разчитане на цифрите в последващият номер е така
Тоест WLAB 526, става 51 52 64-84 526-9.
51 - Пътнически вагон за международно съобщение (RIC) с постоянно междурелсие (1435 мм).
52 - администриран от БДЖ.
64 - серия спален вагон с десет купета.
84 - вагон до 160 км/ч (от 8-цата) и само с парно отопление (тоест водно, загрявано с течно или твърдо гориво).
526- е стария номер с който е бил означен/номериран за Европа от спалните типове (WL;WLAB;WLAM;WLABm и т.н.)
9- контролното число
Вагона е точно с десет купета, като само на модела от 1962 г. е имало
и врати м/у купетата за да могат да се обединяват по две.
Доказано тази синя окраска с жълтите ливреи, е била стандартна за всички
спални вагони от типовете WL;WLAB;WLAM;WLABm и т.н. в Европа
преди създадавено на UIC. Някой държави я ползват и до днес (също и с бели ливреи).
Надписите на чуждите езици са си над прозорците и до ден днешен.
Надписа "спален вагон" на български език в двата края,
е бил сложен по изрично настояване от наша страна.
Както и надписа "РСВ" в средата. В последствие всичко това е значително променено.
Включително и след сдобиването им с новия номер (по UIC),
който е бил маркиран от долу на рамата, непосредствено под коша.
Издирването на конкретна снимка продължава.
Все пак са изминали 50 години
(30 комунизъм + 20 абсурдистан) от производството му...
;D ;D ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия