Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout
Направа на сгради
pach:
Аз така и правя , но проблема е че имам определен ъгъл на рязане ...
Като опре дръжката на инструмента и не мога да слезна отвесно в дебелината на материала. Среза в ъглите е под макар и малък но неперпедикулярен ъгъл спрямо повърхността . Трябва или да обръщам и дорязвам от другата страна (но не става лесно и точно) или да ползвам острие което е като длето , но пък тогава не режа материала , а натискайки ножа надолу става по скоро прекълцване на картона...
Vlado:
Ще се постарая във вид на фотопояснение да покажа моя метод, защото изглежда недостатъчно ясно го описвам чрез писмена реч.
:)
staff123:
Очаквам с нетърпение, предполагам не само аз
:)
staff123:
Харесал съм си гара Велинград, но не знам как да разбера реалните й размери и да ги обърна в 1:87. Някакви предложения?
pach:
Отиваш , снимаш , мериш , скицираш и записваш.Прибираш се , чертаеж и почваш...пак отиваш , пак снимаш , пак мериш , прибираш се , коригираш чертежа и почваш от начало.После чертаеж нов чертеж , изхвърляш почти готовата , почваш отначало и я правиш.
Готова е!!!Нищо по просто от това! ;)
;D ;D ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия