Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout
Направа на сгради
XRISTO:
В процес на търсене на релсови планове попаднах на това:
http://www.eisenbahn-journal.de/downld.html
Stellwerk.pdf представлява шаблон на сграда,смятам , че би могъл да бъде от полза на доста колеги . ::)
Vlado:
Тя си е готова за правене, бих казал. ;)
ilian:
Искам да ви запитам нещо. Става дума за направата на прозорците на гарите. Принципно ги правя правоъгълни,но ми се прииска да разнообразя като им сложа арка,сещате се. Тук идва големият проблем,клечките ми се чупят при опит да оформя тази въпросна арка. Опитах и с кламери и с пластмасови бъркалки и не ще да стане. Та, затова ви моля за мнение.
P.S. Шапка свалям на Владо и всички ,които боравят с картон,но аз предпочитам клечките за зъби ;) Поздрави
staff123:
--- Цитат на: ilian link=topic=33.msg14959#msg14959 date=1229201069 ---...аз предпочитам клечките за зъби ;) Поздрави
--- Край на цитат ---
Доста трудоемко. :) Аз в момента се филмирам с моя контейнерен кран - кибритени клечки + Ц200. За момента бройката е към 16-17 кибрита и се очаква да нарастне двойно... ;D
Vlado:
Аз лично арките изработвам от няколко пласта картон - лепя отделните пластове като сандвич един върху друг.
Доста съм си мислил и за други методи, но засега напразно.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия