Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout

Направа на сгради

<< < (16/36) > >>

pach:
Илиане , пробвай пак с бъркалките - може да ги огъваш пред сешуар за коса , с пинсети...Не е важно изходният материал или формата на отделните части , важното и крайният изглед .В нашето хоби с пълна сила важи правилото да представяме това дето не е , за това което се вижда ...Важното е как изглежда след завършване , а не от какво е направено .Като например картонените стени - накрая са си като истински тухлени или бетонни...
Стаф това за крана от кибритени клечки , малко в друго хоби намирисва. ;D Дай снимки от етапите да видим как излиза?

pach:
Хаха , приятна изненада за тези дето намразиха Аухаген , Фалер и Кибри - ето още един производител , при това в магазина на Вискяр планина (срещу "японският хотел") но продават и през мрежата.
Та ето какво открих за вази , докато им преглеждах обновеният сайт (май още го делкат...) .
Впрочем депото в НО много ми харесва... ;)

http://www.hobymodels.com/catalog/index.php?cPath=32_116&osCsid=76585c13f66217ea31c8e63a0c787e4c

;D ;D ;D

VaCo:
Това са стари модели на Faller и Polla G, произведени от някаква фирмичка за детски играчки. Бях си поръчал няколко от тях, но не съм очарован. Качеството и оцветяването на пластмасата не са на ниво. Иначе моделчетата не са лоши. И още нещо, продават се без кутии, само наелонки.
А сайтът на Хобимоделс не се актуализира редовно, така че това което го виждате мяма гаранция, че го имат в налияност.

XRISTO:
Определено депото и мене ме кефи.Може и аз да взема да поръчам.Pach, защо не провериш като софиянец и да споделиш впечатленията си?  ::)

pavel75:
Аз съм поръчвал от тази фирма - пункта за зареждане на гориво. Доставиха ми го на място посочено от мен. Не е най-зле. И по-лошо изпълнение съм виждал.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия