Начало    Контакти
Проекти    Новини    Събития    Статии    Връзки
Последни публикации в сайта
Клуб "Стендов Моделизъм България" организира Осма открита изложба-конкурс за стендови модели (всички мащаби и категории).
Кушет вагони на БДЖ произведени в ГДР и техните модели в H0
Галерия снимки и видео - "Булколекто 2011"
Цяла железница е сред експонатите на „Булколекто“ в Пловдивския панаир
Национална среща на железопътните моделисти в България
RailwayPassion.com - Форум за железопътен моделизъм
24 Май 2012, 18:05:23 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Заглавна Страница   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: 1 [2]
  Изпечатай  
Автор Тема: Изчезна 'заключването'...  (Прочетена 1581 пъти)
Maktub
Сделки: (1)
Hero Member
Публикации: 660

N - IV, V; София

Профил
« Отговор #15 -: 19 Март 2008, 03:38:29 »

И аз не разбирам много от форуми, но нещо не мога да схвана какво пък чак толкова ме засяга дали мога сам да си заключа темата или не. Продавам нещо, например, откривам тема; въпросното нещо бива купено от някого, пускам пост "ПРОДАДЕНО" в темата, пък ако някой не вижда или не може да стопли, нека да си пише, след като го влече. Какво толкова че темата не е заключена от мен самия... Когато админът сколаса да види това въпросно "ПРОДАДЕНО", ще я заключи темата и готово. По принцип имам впечатлението, че колкото повече хора могат да чоплят едно нещо, толкова по-лошо става. То си е казано - много баби, срам за майстора...  голяма усмивка
« Последна редакция: 19 Март 2008, 03:40:22 от Maktub » Активен
pach
Сделки: (22)
Hero Member
Публикации: 7494

TT-идеалният мащаб! BGTT, БДЖ,

Профил WWW
« Отговор #16 -: 19 Март 2008, 09:40:12 »

Не става въпрос за стопляне , щото явно не става бързо!Обяснявам бавно , за да се разбере...
Много просто - щом продадеш , заключваш темата и на нея в общия списък "виси" катинар - тоест няма защо някой да влиза в темата , тя е приключена/продадено.Ако някой иска да види след време какво е станало при тази продажба или пък снимката на модела, си я намира в архива и си прави справката!
Админите тук са на доброволен принцип и не е необходимо да четат всички теми ,за да знаят коя трябва да заключат вече!Защо да трябва да се губи време на четящи и админи - хора които въобще са извън дадена тема.
Ферщеен зи... голяма усмивка
Смятам , че само с няколко преустройства в софта, админите ще бъдат освободени от това да ни четат глупостите в темите купува /продава...
Но това бе само предложение , така че  Maktub няма защо да скача така въртящи очи!
 :P
Активен
Adrian
Сделки: (151)
Hero Member
Публикации: 4519

Купи и ще ти олекне! DR/DB/BDZ 4-5 ep. HO София

Профил WWW
« Отговор #17 -: 19 Март 2008, 09:45:21 »

Сега ако можех да я заключа тази тема - да съм го направил, щото цикленето настана .
Активен
EMPEROR
Moderator
Сделки: (5)
Hero Member
Публикации: 1944

HO | IV,V | DB,DR,DB-AG | София

Профил
« Отговор #18 -: 19 Март 2008, 10:02:13 »

pach, ако се стигне до разминаване на интересите в някоя тема и собственика и я заключи, като по този начин не даде възможност на другата страна да изкаже собсвено мнение, тогава какво правим? А неизбежно рано или късно ще се стигне дотам. Тогава какво? Юзърите ще започнат да се самомодерират? Админите може да са на доброволни начала, но все пак това им е работата нали? Може да е по-рядко от обикновено, но обръщаме внимание и това са си нашите задължения и отговорности към форума. Такава е практиката и при другите форуми. Така че за добро или за лошо модераторите се явяват арбитрите на цялото шоу и те решават кога една тема се е изчерпала или не, дори и що се отнася до купува/продава.
Активен
muncho
Сделки: (8)
Hero Member
Публикации: 1215

НО - Радост за всяко око

Профил
« Отговор #19 -: 19 Март 2008, 10:35:45 »

Слагайте катинара голяма усмивка.Големи приказки,големо нещо .....Аз пък хич не знаех ,че съм  имал ключ от форума голяма усмивка голяма усмивка.
Активен
XRISTO
Сделки: (18)
Hero Member
Публикации: 2370

НО - III-IV епоха,DB и DR Ловеч

Профил
« Отговор #20 -: 19 Март 2008, 11:52:42 »

Цитат
.Аз пък хич не знаех ,че съм  имал ключ от форума

Те сега катинарите ги правят самозаключващи.Ключ ти трябва само за да отключиш. голяма усмивка голяма усмивка голяма усмивка
Активен
pach
Сделки: (22)
Hero Member
Публикации: 7494

TT-идеалният мащаб! BGTT, БДЖ,

Профил WWW
« Отговор #21 -: 19 Март 2008, 15:12:32 »

pach, ако се стигне до разминаване на интересите в някоя тема и собственика и я заключи, като по този начин не даде възможност на другата страна да изкаже собсвено мнение, тогава какво правим? А неизбежно рано или късно ще се стигне дотам. Тогава какво? Юзърите ще започнат да се самомодерират? Админите може да са на доброволни начала, но все пак това им е работата нали? Може да е по-рядко от обикновено, но обръщаме внимание и това са си нашите задължения и отговорности към форума. Такава е практиката и при другите форуми. Така че за добро или за лошо модераторите се явяват арбитрите на цялото шоу и те решават кога една тема се е изчерпала или не, дори и що се отнася до купува/продава.
моля да ме извиниш-за това пък въобще не се сетих!
Аз ви казах че нищо не отбирам :-[ :-[ :-[
Активен
Maktub
Сделки: (1)
Hero Member
Публикации: 660

N - IV, V; София

Профил
« Отговор #22 -: 19 Март 2008, 16:31:50 »

така че  Maktub няма защо да скача така въртящи очи!
 :P

Не съм се разскачал, нито имам намерение да рипам  голяма усмивка Само че ако за един катинар издращихме толкова думи, утре ще започнат искания за какво ли не и наистина в един момент всеки ще поиска да има модераторски права за какво ли не. И няма нужда да обясняваш бавно - всички се справяме със семантиката на даден текст, по-бързо отколкото пишеш  :P
« Последна редакция: 19 Март 2008, 16:34:58 от Maktub » Активен
Vlado
КЖМ - България
Сделки: (2)
Hero Member
Публикации: 3685

HO | IV, V, VI | БДЖ София

Профил WWW
« Отговор #23 -: 19 Март 2008, 16:59:23 »

Аз пък предлагам да спрем с тази излишна полемика и да обърнем внимание на по-важни теми касаещи жп моделизма, че май затова сме се събрали тук, а не на халост да "биеме джуки", както казва една моя колежка от работата.
Мога да ви гарантирам, че екипът на сайта мисли постоянно как да оптимизира нещата в угода на всеки потребител, но и без ред не може, тъй че... така сме решили, така сме направили!
Активен
Страници: 1 [2]
  Изпечатай  

Отиди на: