Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Представете модел | Review a model
T8 от Brawa (40500) - едно (дългоочаквано) китайско дърво...
Best Ripper:
...dispatcher...
widowmaker:
--- Цитат на: IKAR link=topic=3374.msg66411#msg66411 date=1319448282 ---Сигурно пак ще ми посипете главата с пепел, че пиша все негативно, но вдругиден летя за Modellbau-Messe Wien и, четейки отзивите конкретно за този локомотив и за Брава напоследък като цяло, усещам, че въпреки заделените за целта значителни средства, ще се върна с празни ръце, понеже пари за даване бадева за боклуци нямам. Все пак, да отбележа, че тръгвам с положителни очаквания. :)
--- Край на цитат ---
Не е толкова страшно, ако имаш представа какво трябва да вземеш.
Тоест ако си виждал детайлни снимки на модела и знаеш какво да провериш като визия, проблеми няма да има.
Също може и да се тества на ход, за да няма гафове със задвижването. Просто всичко оглеждаш внимателно с 4 очи.
При мен проблемът дойде от това, че никога не съм слагал Брава в графа "ширпотреб", ей там ми е грешката.
...dispatcher...
IKAR:
Ще взема предвид съвета ти. Иначе си говорим за едно и също нещо - и двамата сме виждали какви ги "сделат" и фирми, които уж не са "ширпотреб" и са с тлъсти и мазни ценоразписи - и те съвсем не от скоро я карат през просото. Но не може да се слага всичко под общ знаменател - например имам едно китайско нещо, правено за Англия, при което аз лично не видях за какво да се хвана. По-ме смущава и друго - че аз не съм "техничар" и нямам такива фини, граничещи до часовникарски умения, че да мога сам да си "чепкам" и ремонтирам моделите. Не е като да смениш изгоряла крушка или да вържеш фасунга.... ;D
widowmaker:
Именно!
Ако бях гледал по внимателно, щях да забележа липсата на въпросната тръба за пясък,
както и това, че има драскотини и следи от интервенция по капака на димната камера.
При мен имаше и още нещо - единият буфер отпред просто падна при второто вадене на локомотива от кутията,
щото никога не е бил залепен (другите са) в буферната греда.
А и браваджийските сервизаджии бяха счупили една пластмасова рейка при отварянето на локомотива,
но без много шум казаха, че ще пратят всичко, което трябва да се подмени.
Винаги съм имал убеждението, че Брава са едно ниво над останалите фирми в бранша (говорим за ширпотреб фирмите, а не за месингов бутик).
Е, явно вече не са. А и този от сервиза, с когото си писах, ми отговори, че е бил няколко пъти в китайската фабрика и се е хванал за главата,
след като е видял за какво иде реч.
lubomir:
--- Цитат на: widowmaker link=topic=3374.msg66417#msg66417 date=1319451800 ---.....
Е, явно вече не са. А и този от сервиза, с когото си писах, ми отговори, че е бил няколко пъти в китайската фабрика и се е хванал за главата, ю
след като е видял за какво иде реч.
--- Край на цитат ---
Количеството(разбирай печалбата) отдавна е*а майката на качеството. Нямаше да е лошо това де е свързано с понижение и на цените. За съжаланеие всяка година наблюдаваме непрекъснатото им вдигане, но така става когато бизнес се прави не от бизнесмени, а от банкери, за които проценти, лихви, приходи и разходи са единственото важно нещо в дадено производство. Аз затова вече няколоко години си вземам само неща, които са Sonder Angebot. Така поне цената отговаря на качеството, нали ;)?
За съжаление Брава все повече отива ценово към месинговите модели, а едновременно с това качеството явно върви в обратна посока. Доволен съм, че имам няколко неща, които са си Made in Germany, с метални зъбни предавки и превъзходна детайлност, защото май само това ще ми остане от въпросната фирма
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия