Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Българските експреси през годините.
Boris 2-12-4:
Off-Topic:Това е така, ако не бях част този форум и ако не бях писал под оригиналната си статия, че очаквам въпросите да са зададени там.
Формално може да няма нарушение на правилата на този форум. Но все едно е да питате , каква е основната идея за разказа "Една българка" в списанието където и Вазови е в редакционния съвет, но не него и чакате някой друг да каже.
Виж, след негов отговор да се допълва и коментира вече е нещо друго.
До сега не съм отказвал ковентар на никого.
Не налагам мнението си.
Но считам всичко това за обидно.
Не мисля да Ви досаждам повече.
KRAKOMOBILA:
Off-Topic:Борисе - не се познаваме лично - но не можеш да накараш хората да пишат някъде си - тук са решили, тук питат - ако искаш отговаряй, ако не ти - някой друг ще отговори (Както направи Митко) - и не виждам нищо обидно в това.
pach:
Off-Topic:Все пак този отговор на лична, е само за Филип, докато Митко е дал отговор който всички виждаме.
Всичко е въпрос на личен избор. Казваш, че на никого не си отказал коментар, но след като не ти е в блога,
ние как да разберем за този коментар. Въпроса е зададен тук, следователно и дори Вазов би отговорил също тук!!!
Още повече, че явно въпроса не е само към теб (теб са те цитирали за информацията която са видели), а към всички.
Отговаря всеки който може и иска да го направи! Пак казвам - това е личен избор.
Доколкото знам в блога ти вече няма ограничение да се коментира ...съответно задават въпроси само от регистрирани потребители!!!
Сега може би все пак ще си задаваме въпросите там, щото на мен лично ми писна от "регистрирай се за да можеш да видиш...пишаш..копираш и ....т.н" още повече в най-голямия признат крадец на данни - батеГошо... ;)
:hi: :hi: :hi:
pavel75:
Off-Topic:
--- Цитат на: pach link=topic=3378.msg88215#msg88215 date=1365145641 ---Все пак този отговор на лична, е само за Филип, докато Митко е дал отговор който всички виждаме.
Всичко е въпрос на личен избор. Казваш, че на никого не си отказал коментар, но след като не ти е в блога,
ние как да разберем за този коментар. Въпроса е зададен тук, следователно и дори Вазов би отговорил също тук!!!
:hi:
--- Край на цитат ---
Пламен е прав, но призовавам да приключим спора и да не разводняваме темата повече!
pach:
--- Цитат на: schatsi link=topic=3378.msg87574#msg87574 date=1363254581 ---Ако някой намери и постне снимки на вагоните с крилата , ще съм му много благодарен.
--- Край на цитат ---
Владо ме подсети за албума на semafor4o,
та ето на....дръж...нА, заповядай!!!!!! :on_the_quiet:
А в същия албум има е тази снимка - на "Арда", който така и не сме изяснили дали е бил експрес?! :dirol:
Имам и питане - дали това не е експрес "Горна Оряховица"? Това пък от къде го измислих??? :blush2: :blush2: :blush2:
...и тези крила на кой влак са???? Явно е един и същи влак...ама кой ?
(ще) Има промени в постта с експрес "Янтра"!
:hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия