Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Избори 2011
Best Ripper:
Както е рекъл писательот: "Всите са МАСКАРИ!" :drinks:
BDZ:
Или както е рекъл Тони Бен (британски политик-лейбърист) "Ако изборите можеха да променят нещо, властимащите отдавна щяха да ги премахнат." :ok:
Der Hetzer:
Беше забавно преди изборите, няколко политически партии бяха разпънали шатри и раздаваха кибритчета, запалки, химикалки, тениски, от които ама грам не се посвених да си взема в доволни количества на аванта... имаше там някакви партийни активисти, които се опитваха да ме агитират нещо, ама изобщо не ги слушах, а с възможно най-мазната си усмивка (след като съм прибрал "плячката") им обяснявах, че всъщност изобщо не ги слушам какво се опитват да ме излъжат, а ме интересува само авантата - така де, и без това ще живеят паразитирайки на мой гръб и ще ме крадат в следващите 4 години, поне и аз да имам някаква полза от тях... струваше си да се видят физиономиите които правеха след като чуеха това, просто бяха неописуеми :haha: още ме избива на смех като се сетя :lol: ... та в тоя ред на мисли - ако ми предложат да ми купят гласа - веднага ще им взема кеш парата, а после на бюлетината разбира се ще нарисувам онази конфигурация от трите дъги, която като ученици от 5-ти клас нататък много обичахме да рисуваме на черната (всъщност зелена) дъска в междучасията. Изводът - да излъжеш лъжеца не е престъпление, и без това после те ще те лъжат много повече :yes:
XRISTO:
--- Цитат на: Der Hetzer link=topic=3379.msg66767#msg66767 date=1320100199 ---Изводът - да излъжеш лъжеца не е престъпление, и без това после те ще те лъжат много повече :yes:
--- Край на цитат ---
Ха, та аз не им вярвам и никога не съм им вярвал - как да ме излъжат?! Виж, да ме окрадат - да. Правели са го, правят го и ще го правят всички политиции то не само в българия.Просто нашите са много лакоми и даже трохите си изяждат, а не ги подхвърлят като в другите държави на народа. :fie:
Der Hetzer:
А какво ще кажеш за една "диета", да речем на "швейцарски трохи" ? :spiteful:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия