Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Избори 2011
bdz43r:
Две са - можеш да копаеш под дъното. А може и да си стоиш там.
Best Ripper:
Ние отдавна доказахме, че когато стигнем едно дъно, продължаваме да търсим следващото... :haha: :lol: :lol:
Loco-motion:
Е, после обяснявайте, че българите не са инициативни! :lol:
Марио Евстатиев - БЛФ:
Поне в нашата секция нямаше нито съмнително присъствие на партийни деятели, нито опити за подмяна или манипулиране на вота. Лично участвах в броенето на бюлетините и установих, че реално трима души са пуснали невалиден вот, 42-ма са гласували за Калфин, а 133-ма са дали вота си за двойката Плевнелиев/Попова на ПП ГЕРБ. Интересно е, че и в "Универсиада" нямаше подмяна или манипулиране, както предадохме протокола, така беше въведен. Дали обаче и колко от 133-те гласа за ГЕРБ са купени, не мога да зная и не мога да предполагам.
Loco-motion:
Ако питаш мен купуването на гласове на президентските избори не се е отразило, понеже и ГЕРБ и БСП го правеха. Снощи чух с ушите си на гарата на едно малко градче около 18:00 следните реплики по телефона, отправени от хлапетия на видима възраст около 20 години: "Ало, да... Как е положението?... 161 души...на първия тур колко бяха, 170 ли?... Виж, стойте там пред секцията с майка, вижте какво можете да направите, аз ще мина през централата да взема парите и до 20 минути идваме." Не искам да изпадам в конкретика къде чух това и за коя секция ставаше дума, за да не бъда обвинен в манипулативност, но като видя окончателните резултати ще ми се изясни и коя е била партията.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия